Aktywne Wpisy

darknightttt +26
Kończę właśnie związek bo mam dość. Jak nie posprzątałam to jest syf. Jak powiem, że jest syf to ogarnie np kuchnię a reszty nie widzi. Od jakiegoś czasu wycofuje się ze sprzątania, olewam jak i on i mam wrażenie, że jemu bałagan nie sprawia problemu. Mi ogromny. To samo z gotowaniem. Jak nie ugotuję to najwyżej będzie „zamówmy coś”. Wolę uporządkowane życie.
A największy hit to teksty zmieniłaś się, nie uśmiechasz się.
A największy hit to teksty zmieniłaś się, nie uśmiechasz się.

dzony77 +160

Komentarz usunięty przez autora
@Prylik: Jeśli już tak się podpierasz E K O N O M I C Z N Y M I aspektami i piszesz ironicznie o "skomplikowanych słowach jak inflacja", to warto żebyś znał definicję bezrobocia, której studenciaki ekonomii uczą się na pierwszym semestrze.
@L4rs: kto uwaza, ze osoby pobierajace 500+ nie sa na tym stratne jest debilem. Nie są na tym stratne tylko osoby totalnie bezrobotne i nie płacące żadnych podatków. Ale nie są stratne tylko chwilowo.
Tym bardziej pisanie o "mniejszych zarobkach
Programy socjalne opłacane z pieniędzy podatników prowadzą do biedy Polaków czy ci się to podoba czy nie.
Ale oczywiście, lepiej jest pisać wszystkim, że się nie znają, samemu rzucając hasła, których nie rozumiesz.
Nie widzę gdzie wyjasniałeś bezrobocie.
A dobrowolne oplacanie programów socjalnych byłoby rozsadne tylko w idealnie sprawiedliwym świecie. Chyba nie muszę wyjaśniać, że w takim nie zyjemy, a zarobki są w ogromnej (być może przeważającej) części determinowane są przez czynniki losowe, takie