Aktywne Wpisy
kutasoglu +22
Tak szczerze, to mnie zajebiście wymęczyła ta faza grupowa. Mało ciekawych meczy, gówniane pory, większość meczów o pietruszkę, bo jeszcze 8 drużyn z trzeciego miejsca wchodzi. Ostatnia kolejka zamiast być na żyletki, to niektórzy maja wyjebongo jak Norwedzy. Nie ma nawet walki o miejsce pierwsze w grupie, bo niekoniecznie drabinka ratuje.
Nie wiem. Może tylko ja tak mam, ale dla mnie fazy grupowe to było zawsze takie święto mistrzostw. Dwa zespoły odpadają, dwa
Nie wiem. Może tylko ja tak mam, ale dla mnie fazy grupowe to było zawsze takie święto mistrzostw. Dwa zespoły odpadają, dwa

ukojenie +48
Tysiąc euro miesięcznie obróciło sukces polskiej gospodarki w pył.
#antykapitalizm #kapitalizm #gospodarka #polska #finanse #bekazlibka #januszebiznesu
#antykapitalizm #kapitalizm #gospodarka #polska #finanse #bekazlibka #januszebiznesu
źródło: 1
Pobierz

Przy automacie powinna być kolejka z czego tylko ci z dzieciakami wyjmują:)
Komentarz usunięty przez autora
https://www.wykop.pl/link/4556721/jak-to-caly-pis-glosowal-przeciw-uldze-prorodzinnej-1200zl-na-dziecko/
A Ty nie rozumiesz tego że jeżeli ktos miał 0 a teraz ma nawet 400 bo inflacja to i tak ma więcej
I tylko to napisał @koroluk
@Prylik: Jeśli już tak się podpierasz E K O N O M I C Z N Y M I aspektami i piszesz ironicznie o "skomplikowanych słowach jak inflacja", to warto żebyś znał definicję bezrobocia, której studenciaki ekonomii uczą się na pierwszym semestrze.
@L4rs: kto uwaza, ze osoby pobierajace 500+ nie sa na tym stratne jest debilem. Nie są na tym stratne tylko osoby totalnie bezrobotne i nie płacące żadnych podatków. Ale nie są stratne tylko chwilowo.
A Ty nie rozumiesz tego że post i ten obrazek NIE jest o tych co mieli 0, tylko o osobach pracujących i płacących podatki.
Jak niby włożysz do maszyny 700 zł skoro masz 0?
I tylko to napisał @Prylik
Tym bardziej pisanie o "mniejszych zarobkach
Programy socjalne opłacane z pieniędzy podatników prowadzą do biedy Polaków czy ci się to podoba czy nie.
Ale oczywiście, lepiej jest pisać wszystkim, że się nie znają, samemu rzucając hasła, których nie rozumiesz.
A poza tym: jeśli ktoś zarabiał 10000 złotych, a po podniesieniu podatków zarabiałby 9500, to nie jest nagle bieda. A programy socjalny są głównie dla ludzi zarabiających
@losoz: A czy gdzieś napisałem, że jest taka potrzeba? Oddzieliłem to ukośnikiem co zastępuje słowo "lub".
A do kwestii bezrobocia odniosłem się znim jeszcze się tu
Nie widzę gdzie wyjasniałeś bezrobocie.
A dobrowolne oplacanie programów socjalnych byłoby rozsadne tylko w idealnie sprawiedliwym świecie. Chyba nie muszę wyjaśniać, że w takim nie zyjemy, a zarobki są w ogromnej (być może przeważającej) części determinowane są przez czynniki losowe, takie