Aktywne Wpisy

majnazwyczajna +38
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Janusz_Lubikwasa +54
#wroclaw
Pozdrawiam kierowców, ja dzisiaj auto zostawiłem w domu.
Byle 10cm śniegu spadło, a miasto sparaliżowane. Drogi nieodśnieżone, to kierowcy jadą 20 km/h i tworza się kilometrowe korki.
Ale wydajmy kolejne 10 mln zł na Śląsk, bo przecież gdybyśmy zrobili to na utrzymanie miasta to byłoby to trwonienie pieniędzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pozdrawiam kierowców, ja dzisiaj auto zostawiłem w domu.
Byle 10cm śniegu spadło, a miasto sparaliżowane. Drogi nieodśnieżone, to kierowcy jadą 20 km/h i tworza się kilometrowe korki.
Ale wydajmy kolejne 10 mln zł na Śląsk, bo przecież gdybyśmy zrobili to na utrzymanie miasta to byłoby to trwonienie pieniędzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Mam przyjemność ogłosić, że zwycięzcą został @Virgilio :) i to właśnie do niego poleci zestaw degustacyjny #chilizgobim składający się z około 40 super ostrych papryczek każda innej odmiany.
Także @Virgilio zapraszam do kontaktu na PW, bo chciałbym jeszcze jutro rano nadać paczkę ;)
W komentarzu dowód losowania z #mirkolos #mirkorandom
#chili #chilihead #papryka #papryczki #ogrod #ogrodnictwo #warzywa #hobby #zainteresowania #domowyogrod #uprawa #uprawiajzwykopem #gotowanie #kuchnia #gotujzwykopem #gotujzmikroblogiem #ostrezarcie #ostresosy #jedzenie #zbiory #zbior #jesien #losowanie
źródło: comment_NqUxbDH578AlbqDnrXIE0RirDuLafKsN.jpg
Pobierzźródło: comment_kuzF1PbIzMR6CIy9VsjDlhRpGQVLH2K4.jpg
Pobierzźródło: comment_2cjAhTeZ0e3vXSbi2BlStyx43iPvj9HY.jpg
Pobierz@Virgilio: chusteczki nawilżane to protip