Wpis z mikrobloga

@NieMaSzans: bycie niewidzialną dla ludzi, słaby sociaj skill, męska żuchwa ( ͡° ͜ʖ ͡°) jak już poznam kogoś wartościowego to i tak za jakiś czas ta osoba znika z mojego życia. Nie należę do żadnej grupy, wszyskie znajomości sie rozpadają. Dochodzę do wniosku,że lepiej by było nie poznawać nowych ludzi by ich potem nie tracić. Przegryw nie ma nikogo ale też nie czuje bólu straty.
  • Odpowiedz
@NieMaSzans: otoz to - mam poczucie straconego zycia, bo to co mialam do niczego do prowadzilo, bylo bo niewspolmiernie do jakosci staralam sie by cos bylo, a i tak to wzielo w leb. I nie ciagle zawieram, lecz rzadko. Obecnie jest szybciej bo zamieszkalam w akademiku i poszlam na studia. Kolejny krok by cos zmienic w zyciu. I nadal gowno.
  • Odpowiedz
@BloodyMassacre26: Ano właśnie, zamiast atakować innych to zrób coś dla nich.

Mianowicie twórz ogłoszenia "rozprawiczę prawiczka, wygląd nieważny". Tak jak innym przekazujesz kreując się na taką osobę, która ma takie poglądy.

Problem w tym, że nic takiego nie zrobisz, zostanie gadanie i dalsze kreowanie siebie. Jakbyś naprawdę tak chciała prawiczka, naprawdę "zrobić coś dobrego dla świata", naprawdę wygląd się nie liczył to dawno byś to zrobiła. Dawno temu. Bo to jest
  • Odpowiedz
Problem w tym, że nic takiego nie zrobisz, zostanie gadanie i dalsze kreowanie siebie. Jakbyś naprawdę tak chciała prawiczka, naprawdę "zrobić coś dobrego dla świata", naprawdę wygląd się nie liczył to dawno byś to zrobiła. Dawno temu. Bo to jest PROSTE.

@nowywinternetach:

przeciez nawet taki prawiczek ma wymagania
  • Odpowiedz
dokladnie hipokryzja bloodymassacre. Jak mowi ze chcialaby prawiczka na 1 raz to mysli o Chadzie 190 cm umieśniony kwadratowa szczeka geste wlosy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@programista1992:

tia, jestem hipokrytka, bo random z wykopu sobie wymyslil, ze cos tam chce, czegos tam nie, wszystko wyssal z palca i bum xd
  • Odpowiedz