Wpis z mikrobloga

@BloodyMassacre26: Owszem, ale możesz od samego początku pokazywać, że nie jesteś taka jak większość kobiet. Może zagadaj pierwsza do chłopaka który ci się podoba. Zaproś na kawę/bilard/kręgle, pokazuj że ci zależy, zabiegaj i wtedy on zobaczy że jesteś inna niż wszystkie i może coś z tego będzie. Robisz coś w tym kierunku czy oczekujesz jak 99.9% kobiet, że facet ma wszystko zorganizować i zabiegać o kobietę? ( ͡º ͜
  • Odpowiedz
@programista1992:

Muszę się starać udowodnić że nie jestem jak inne? A może to on powinien nie traktować mnie przez pryzmat swoich ex? Mnie to boli i jak widzę że ktoś z góry traktuje mnie jak wroga i oczekuje że będę pajacować dla jaśnie pana to niestety. Chcę równości, chce by zapomniał o przeszłości i widział we mnie człowieka a nie na starcie wroga. Nie chce się też poniżać. Oboje mamy
  • Odpowiedz
@BloodyMassacre26: I DOKŁADNIE takie samo podejście mają faceci, skoro mam pajacować do kobiety a nic może z tego nie wyjść to wybieram #roksa ( ͡° ͜ʖ ͡°). Sama sobie odpowiedziałaś, czemu ci mniej atrakcyjni mężczyźni wypisują się z rynku matrymonialnego.
  • Odpowiedz
@programista1992:

Wartościowa kobieta nie da się zdradzać.
Wartościowy facet nie zostawia cierpiącej z bólu kobiety w domu by sobie ulżyć. Możesz sobie zwalić ale jesteś w związku = zero div.
Nie jesteś wartościowy i z każdym postem to udowadniasz coraz bardziej.
  • Odpowiedz
@BloodyMassacre26: A kim ty jesteś by mówić kto jest wartościowy a kto nie? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wartościowa kobieta rozumie, że facet ma swoje potrzeby i nie będzie miała nic przeciwko spełnieniu ich z inną kobietą gdy sama niedomaga ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz