Aktywne Wpisy

GrubyJoshi +3
Siemka,
Nie wiem czy to normalna sytuacja przy zakupie mieszkania ale serio się dzisiaj zdziwiłem.
Byłem się spotkać z właścicielem w mieszkaniu w celu sprawdzenia i ewentualnego dogadania umowy jakby mi się spodobało, wspomnę jedynie, że gość przez telefon wydawał się na mruka i cwaniaka i w sumie się nie zawiodłem co do obaw ale mniejsza z tym.
Po obejrzeniu postanowiłem, że zaproponuje umowę przedwstępną wiadomo ja się obliguje do podjęcia decyzji kredytowej i w
Nie wiem czy to normalna sytuacja przy zakupie mieszkania ale serio się dzisiaj zdziwiłem.
Byłem się spotkać z właścicielem w mieszkaniu w celu sprawdzenia i ewentualnego dogadania umowy jakby mi się spodobało, wspomnę jedynie, że gość przez telefon wydawał się na mruka i cwaniaka i w sumie się nie zawiodłem co do obaw ale mniejsza z tym.
Po obejrzeniu postanowiłem, że zaproponuje umowę przedwstępną wiadomo ja się obliguje do podjęcia decyzji kredytowej i w

saintie +23
sama siebie bym wyru……..
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Logika inceli
-> Jestem prawiczkiem i będę uprawiał s--s tylko z dziewicą! Nie tknę zużytej laski skoro sam nie używałem!
-> Chciałbym mieć pierwszy raz za sobą, idę więc na divy, trzymajcie kciuki! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@BloodyMassacre26: Możesz się zniżać do poziomu kogoś tam. Nie przekładaj tego też na każdego incela, bo chyba nie sądzisz, że każdy się zachowuje tak samo?
Incel to prawiczek i tyle, nie ma innych cech w tym zestawie. Ty to jakbyś opisała miliardy ludzi i wszyscy kopia w kopię. No tak nie
Komentarz usunięty przez moderatora
1. Skoro decyduje się na s--s z dziwką która dziewicą nie jest to równie dobrze może wziąć się za zwykłą dziewczynę która ma mniejszy przebieg niż dziwką, nie trzeba jej płacić (nie ma czegoś takiego że wychodzi ona drożej, bo laski często już w tym wieku pracują i płacą same za siebie, prezenty też czasem kupią facetowi) i do tego obdaruje uczuciem które
2. Istnieje
Po drugie, twój zarzut jest bardzo słaby, bo tylko