@BloodyMassacre26: Nie. Dlatego najmocenijsze przyjaźnie nawiązują się w szkolnym ławkach albo w wojsku. Był z resztą niedawno materiał na youtube, chyba z serii "nie wiem ale się dowiem".
@nowywinternetach: dba o siebie. Fryzjer, siłownia. Dbanie o higiene, ciuchy wyprasowane a nie dziurawe i byle jakie, czy perfumy i brak smrodu z ust - to jest dbanie o siebie.
@BloodyMassacre26: No ok, fajnie, tyle, że fryz - badziewny, siłownia - pozorant, nic mu nie daje. Reszta ok, podstawy. No ale jak Ci sie podoba to pisz do niego... jest tona przystojniejszych prawiczków, bo kobiety wymagają dużo więcej.
@BloodyMassacre26: Wypraszam sobie. Ja myślę logicznie i sam będąc brzydkim wypisuję się z rynku matrymonialnego i chodzę na #roksa. Nie mam pretensji, że kobiety nie chcą brzydkich, tak samo ja nie chcę brzydkiej więc kocham się z pięknymi kobietami za kasę. Właśnie to jest logiczne.
@BloodyMassacre26: Kochać w sensie dokonywać aktu kopulacji. Wybacz, powinienem pisać prostszym językiem, żebyś zrozumiała. Ma bardzo dużo wspólnego. Kochające się osoby (w związku ofkors, mezczyzna i kobieta) uprawiają akt kopulacji przecież.
@Solstafir:
kolejne brednie....
@nowywinternetach:
jakoś przemcel jest prawiczkiem.. czy
@BloodyMassacre26: No jest, a on jest niby ogarnięty i zadbany? Gość odstrasza.
Nigdy nie musisz, to jego idiotyzm jeśli wyśmieje.