Aktywne Wpisy

kaziuwichura +75
Czy ma ktoś może w domu zamknięte opakowanie kawy Lavazza Crema e Aroma 1000 g i mógłby ją zważyć?
Właśnie dostałem swoją z Allegro i zamknięte opakowanie waży 920 gram (razem z opakowaniem) i zastanawiam się czy kręcić imbę czy to normalna waga tej paczki.
#kawa #kiciochpyta
Właśnie dostałem swoją z Allegro i zamknięte opakowanie waży 920 gram (razem z opakowaniem) i zastanawiam się czy kręcić imbę czy to normalna waga tej paczki.
#kawa #kiciochpyta
źródło: QEV71Ibj
Pobierz
CorniShon007 +119
#piramidaplusowa
AMBER PLUS
Każdy chyba już zna zasady.
1. Plusujesz post
2. Plusujesz wszystkie komentarze
AMBER PLUS
Każdy chyba już zna zasady.
1. Plusujesz post
2. Plusujesz wszystkie komentarze
źródło: 1000052069
Pobierz

Dorzuce swoje trzy grosze. Podzielam zdanie i propsuje o więcej takich glosow - nie tylko na tym tagu. Dodatkowo wolam @moderacja bo chyba w ogole tu nie zaglada.
Cokolwiek ten czlowiek robi, nawet jezeli jest to śmieszne i zalosne dla coniektorych, jest tylko i wylacznie jego wlasna sprawą. Nie robi nikomu krzywdy i nie macie jakiegokolwiek usprawiedliwienia na to, zeby go ponizac i prześladować. Chlopak probuje czerpac z zycia i radzic sobie z przeciwnosciami tak jak potrafi. I nic wam do tego, ze nie ma efektow w postaci 40cm na lapie, czy ze wydaje ostatnie pieniadze na fryzjera. I nawet nie mowcie, ze chcecie mu pomoc, bo chyba sami w to nie wierzycie. To co niektorzy z was o----------a jest nieludzkie i nie zdajecie sobie sprawy z tego co robicie. Uczyniliscie sobie sport i hobby z trollowania i ponizania drugiego czlowieka - gratulacje.
Jestescie pozbawionymi honoru i najmniejszej odrobiny empatii mentalnymi gimbusami nabijajacymi sie ze slabszych.
Pewnego dnia ktorys z was, odpady, wystarczajaco kogos w----i. Chcialbym zobaczyć morde takiego podczas odbierania poleconego z wezwaniem na przesłuchanie w charakterze podejrzanego. I nawet jesli takie postepowania sa zazwyczja umarzane, to jestem przekonany, ze jedna wizyta na komendzie wystarczy kazdemu z tego tagu, zeby obsrac swoje brudne gacie, w ktorych siedzicie od tygodnia przed kompem na wykopie. Pluje na was. HATFU
I nazywajcie sobie mnie bialo-rycerzem, I dont give a fuck. A do samego chlopaka wokol ktorego sie to wszystko kreci - szacun ode mnie, ze coś robisz ze swoim zyciem i podziwiam za wytrwalosc i sile psychiczna.
#przemcel
Komentarz usunięty przez moderatora
No jest na tak dobrej drodze, że dorobił się komornika i długów xD
źródło: comment_WpIVpc843ZX0OTRiEZPEjk9z4MsJlv0T.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@tehseriouscate: Ma publicznego instagrama który pełni niemalże rolę fanpejdża. :)