Aktywne Wpisy
Ryksa +10
Czy brak samochodu u faceta to red flag? Ma prawko, ale co mi po nim. Każdy poprzedni miał samochód i zabierał mnie na randki za miasto. Muszę wszędzie jeździć komunikacją, robię to już do pracy. Lubie jeździć tramwajami i pociągiem, ale tak dziwnie, facet powinien mieć auto, choćby miało stać na parkingu. To jednak jakiś status dorosłości
jabol6000 +683
#wiedzmin #netflix #seriale #bekazlewactwa
@stefan8800: Niech będzie gejem to załatwią dwa w jednym. :)
Jesli ma sie przyjac to "multikulti" jest oczywiste.
Coś mi się zdaje, że ten serial będzie strasznie przeciętny.
Aczkolwiek przy mitologii greckiej czy w sumie dowolnej innej, ekranizowanej w przyszlosci, rowniez spodziewaj sie multikulturowej obsady.
Przy czym rozpisywano sie o tym wiele razy, takze w temacie wiedzmina. Nie widze sensu przerabiac ponownie tak znanych spraw.
Edycja: Jak powstanie jakis VoD adresowany do konserwatystow to beda glownie biali aktorzy w produkcjach ;)
@genocidegeneral: ale to w oogle nie jest jakas wierna ekranizacja ksiazek. Niczego podbnego nie zpowiadano. Wykupiono licencje na marke Wiedzmin i prawa do korzystania z ksiazek przy produkcji serialu.
Na pewno beda wykorzystane opowiadania.
Rownoczesnie serial ma silna grupe scenarzystow, czyli beda adoptowac pomysly z skiazek do wizji showrunnerki oraz
Od 3 lat. Poczekam na zakończenie Bojacka i bez większego żalu mówię im papa.
Nie, ale jak wykupowałem abonament to był adresowany do wszystkich :)
To że mają na społeczność fanów kompletnie wywalone pokazali już dawno temu i pokazują do tej pory, ale powiedz że chociaż tym razem to jakiś dailymail albo aszdziennik...
Republikanie od dawna kwiczeli jakim zlem jest Netflix, robi propagande "lefties" i LGBT etc.
Demoralizacja, zlo i te sprawy :D