Aktywne Wpisy

chrupki_z_zupki +145

moll +44
Podejście nr 2 do jajek sadzonych na patelni ze stali nierdzewnej. Przy poprzednim trochę za słabo rozgrzana patelnia, potem minimalnie zbyt wysoka moc pod jajkami, przez co też szybciej musiałam zdejmować, bo się za mocno zjarały.
Czy przywarło? Oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°) chociaż nie wszystko, jakieś 70%, a reszta nawet polubownie zeszła. Na szczęście przywarło na tyle "dobrze", że wystarczyło odmoczyć
Dlatego dzisiaj podejście nr 2!
#
Czy przywarło? Oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°) chociaż nie wszystko, jakieś 70%, a reszta nawet polubownie zeszła. Na szczęście przywarło na tyle "dobrze", że wystarczyło odmoczyć
Dlatego dzisiaj podejście nr 2!
#
źródło: 1000018178
Pobierz

źródło: comment_bvI9YbbVfd7rDc8bMcKr4eXQDNtcbFcm.jpg
PobierzAMA na Reddicie: Elon Musk, Steve Woźniak, Partick Steward
AMA na wypoku: Masa, Stonoga, kolejny typ który rzucił korpo
( ͡° ͜ʖ ͡°)
wykop - patostreamy, przegrywy, bigbrothery, masa nieotagowanego gówna, wszystko kupie bez ładu i składu xD a główna to już wygląda gorzej niż onet
Komentarz usunięty przez moderatora
@PaniFral:
Na Wykopie jest czarna lista, ja mam ją prawie zapełnioną i dzięki temu jest bardzo dobrze. Na Reddit tego nie ma, trzeba za to dodawać do ulubionych kanały
@msea940 to stwierdzenie jest tym bardziej zabawne, że posiadasz konto na wykopie od 2 lat xd
@msea940: kiedyś tak było na wykopie, serio. Bardzo dawno temu. Kiedys to był portal bardzo ciekawych dyskusji i fajnych, naukowych wrzutek. Teraz to mizoginistyczno-lewacko-prawacko-przegrywowo-pato ściek, a ciekawych dyskusji tutaj już praktycznie nie ma.
@msea940: Reddit nie jest tylko dla Polaków
Ta cześć rozumiem o wypoku - elicie internetów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_HhADj2y9iiG7xMibkFlb6ZXDfrwOFs45.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@msea940: skoro masz taką opinie to dlaczego tu jeszcze siedzisz?
@Violetowy87: Tyle, że nie da się tam prowadzić poważnej rozmowy, dowolna kulturalna i sensowna krytyka to atak. Ludzie na zachodzie są nazbyt ugrzecznieni i zdecydowanie nazbyt przewrażliwieni.
Mirko: brak minusów, dobry humor utrzymujący balans między chorym 4chanem i normickim redditem, minimalna moderacja (o ile nie wrzucasz NSFW i nie mocno nie obrażasz), mniejszy efekt echochamber dzięki
@msea940: szczególnie na temat komunizmu ( ͡° ͜ʖ ͡°)