Wpis z mikrobloga

Mirki, czy graliście i podobała się gra Beat Saber na PSVR?
Chyba dawno nie kupowałem w PS Store bo dali mi kod na cały koszyk -40% więc już "w miarę" akceptowalnie wychodzi cenowo ta gra (zniżek na nią jeszcze chyba nie było), no i chyba nie ma jej w pudełku więc używka odpada
#ps4 #psvr #beatsaber #move #vr #playstation
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lukecz: jest to absolutny "must have" jeśli chodzi o PS VR, spędziłem przy tym masę godzin, z wszystkimi dodatkami wychodzi to dość drogo (piosenek jest mało), ale zdecydowanie warto, a jak masz 40% zniżki na koszyk to nawet się nie zastanawiaj - łap za miecze i n---------j ( ͡° ͜ʖ ͡° )
  • Odpowiedz
@lukecz: bazowe OST (1,2,3) to chyba łącznie 20 piosenek + 4 bonusowe czyli 24, płatne DLC to Monstercat vol 1 (mój ulubiony) 10 piosenek, Imagine Dragons - 10 piosenek i z zeszłego miesiąca Panic at the Disco - tylko 4 piosenki, ale oczywiście taniej.
  • Odpowiedz
@lukecz: jedna z najlepszych gier na PSVR. Dodatkowo bardzo dobrze sprawdza się, gdy przychodzą znajomi. Jak dla mnie najlepszych dodatkiem jest "składanka" Imagine Dragons. Po prostu dużo lepiej bije się w klocki gdy znasz utwór. Znajomi wybierają piosenki tylko z tego pakietu. Ja po zakupie tego pakietu zacząłem ponownie grac w beat Saber.
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@FRIX1988 Ja właśnie kupuje raczej tylko pudełka i może o to chodzi. Sprawdzę później kiedy miałem ostatni zakup w polskim PS Store i zobaczymy mniej więcej po jakim czasie można liczyć na kod :)
  • Odpowiedz
@lukecz: Kup sobie doładowania 100 zł na psn z kodem LOWCYGIER na eneba.com za 83 zł.
W beat sabera mam wbite 26 godzin, 1 piosenka trwa z 3-4 min. Dla samego beat saber opłaca się kupic psvr.( ͡° ͜ʖ ͡°) Koniecznie kupić trzeba imagine dragons pack
  • Odpowiedz
@lukecz: od kiedy kupiłem Beat Sabera to na VR gram w zasadzie tylko w niego. Inne gry kupione (m.in. Astro Bot, Blood & Truth, RE7), a ja gdy odpalam VR to i tak macham tylko mieczykami, a tamtych nawet jeszcze nie włączyłem.
50, albo 60 godzin, platyna wbita, wszystkie dodatki kupione. Obiektywnie patrząc to z dodatków najbardziej polecam pakiet Imagine Dragons, bo jest dość uniwersalny, większość kojarzy utwory, wiec często
  • Odpowiedz
@lukecz: Beat Saber najlepiej na PC albo Questa i wrzucać własną muzyke, inaczej bym nie tykał bo traci się cały sens gry rytmicznej czyli ulubiona muzyka.
  • Odpowiedz
Ok, namówiliście mnie, raczej to kupię. Poczekam czy nie pojawią się jeszcze jakieś promki do 07.11 bo do wtedy mam ważny kod. Chyba lepiej kupić paczkę z podstawką&Monstercat i dokupić Imagine Dragons bo wyjdzie minimalnie taniej (nie widzę osobno dodatku Monstercat)
  • Odpowiedz