nie zdążyli zrobić nic, za co moznaby ich szklaowac, o co ten ból d--y
@skar: O to co już postulują, że by zrobili gdyby mieli więcej niż 11 mandatów. Więc lepiej będzie im więcej nie dawać, żeby nie spełnili swoich "gróźb". Równie dobrze możesz powiedzieć, że nie są partią wolnościową gospodarczo bo przecież żadnej ustawy obniżającej podatki nie dali rady uchwalić.
@BreadPitt: No i dobrze, chociaż jedną rzecz by dobrze zrobili być może. Nie ma żadnych przesłanek aby związki partnerskie miały być zakazane, szczególnie że nie oznacza to wcale konieczności zrównywania ich z małżeństwami np. w aspekcie adopcji. Przynajmniej by mieli jakieś argumenty potem aby LGBT stopować, bo by mogli powiedzieć "daliśmy wam to i tamto, ale rozpasać wam się nie pozwolimy".
@JAI2L9LAD: obejrzałem specjalnie ten wywiad po obejrzeniu twojego wpisu, i nic kontrowersyjnego tam nie było, ze wszystkim się z nim zgadzam i jeszcze otworzyl mi oczy na inne sprawy co do których miałem wątpliwości
Tak masz zaakceptować ze twoi współobywatele sa homo, czarni, niepelnosprawni czy jakkolwiek "inni" z urodzenia. Tolerowac moze rodzic wybryki dziecka, bo jest w pozycji nadrzednej. Ty jesteś kolejnym szarym robaczkiem i twoja wolnosc konczy sie tam gdzie zaczyna innej osoby.
@Naxster: A jak będę tolerować, ale nie akceptować, to co wtedy? Pójdziesz poskarżyć się do PISu, który będzie rządził następne cztery lata? xD Szary robaczku, znaj swoje miejsce w szeregu,
- nigdy nie poprzemy adopcji dzieci przez pary homoseksualne
- kłamie, że PiS chce wprowadzić związki partnerskie XD
- nie możemy robić pierwszego kroku względem agendy lewicowej
- Tęczowy piątek to wpuszczanie ideologi lgbt do szkół XD
- na koniec babka z PISU xD mu tłumaczyła, że nie ma czegoś takiego jak nieprzychylne sądy - o których mówił - i że sądy muszą być sprawiedliwe
#bekazprawakow #bekazkorwina #neuropa #polityka
@skar: O to co już postulują, że by zrobili gdyby mieli więcej niż 11 mandatów. Więc lepiej będzie im więcej nie dawać, żeby nie spełnili swoich "gróźb". Równie dobrze możesz powiedzieć, że nie są partią wolnościową gospodarczo bo przecież żadnej ustawy obniżającej podatki nie dali rady uchwalić.
@JAI2L9LAD:
- kłamie, że PiS chce wprowadzić związki partnerskie XD
Nie kłamie, trwają prace nad tym w kuluarach.
@BreadPitt: No i dobrze, chociaż jedną rzecz by dobrze zrobili być może. Nie ma żadnych przesłanek aby związki partnerskie miały być zakazane, szczególnie że nie oznacza to wcale konieczności zrównywania ich z małżeństwami np. w aspekcie adopcji. Przynajmniej by mieli jakieś argumenty potem aby LGBT stopować, bo by mogli powiedzieć "daliśmy wam to i tamto, ale rozpasać wam się nie pozwolimy".
A
Komentarz usunięty przez autora
@Naxster: A jak będę tolerować, ale nie akceptować, to co wtedy? Pójdziesz poskarżyć się do PISu, który będzie rządził następne cztery lata? xD Szary robaczku, znaj swoje miejsce w szeregu,
chociaz czy ja wiem. jeszcze by mieli wiekszosc i wprowadzili swoja p------e ustawy