Aktywne Wpisy

SmiecGnoj +76
Przyszłość jest teraz.
Kupiłem sobie używanego Kindla, zrobiłem jailbreaka, wgrałem koreadera, zainstalowałem "assistant.koplugin" i podałem mu darmowy klucz do gemini 2.5 flash z ai.dev.
Teraz mogę zapytać kto jest ojcem kogo gdy pogubie się podczas czytania książki i LLM mi ładnie wytłumaczy i mogę z nim analizować treść ksiązki z poziomu Kindla za darmo, nie wyzywa mnie od debili jak czegoś nie łapie.
#czytajzwykopem #sztucznainteligencja
Kupiłem sobie używanego Kindla, zrobiłem jailbreaka, wgrałem koreadera, zainstalowałem "assistant.koplugin" i podałem mu darmowy klucz do gemini 2.5 flash z ai.dev.
Teraz mogę zapytać kto jest ojcem kogo gdy pogubie się podczas czytania książki i LLM mi ładnie wytłumaczy i mogę z nim analizować treść ksiązki z poziomu Kindla za darmo, nie wyzywa mnie od debili jak czegoś nie łapie.
#czytajzwykopem #sztucznainteligencja
źródło: image
Pobierz
annlupin +12
oglądam sobie film Autopsja Jane Doe a co uwas

źródło: comment_epaSzXhnPY4FJd0vFixxQRI1fK11KYnf.jpg
Pobierzźródło: comment_NHtiOTO6mT9n9pizNAkgKqMV73sG9PuY.jpg
Pobierz@iwunio
Grazie amigo
...ale pls, nie dawaj im rzeczy z zawartością soli powyżej 1% (╥﹏╥) Nerki im to rozpieprzy tak że umrą w męczarniach ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: comment_PsZwc6gSONutkgeXly8SfuauXkLTOCJH.jpg
Pobierz@Obecnym: @wilku1984: pasztety są tanie i gitara, a w sumie nie wiem czemu nie kupiłeś kociego żarcia :)
a wątróbka to już w ogóle
chociaż nie wiem jak z pasztetami bo w Uk to się nazywa PatTe i kosztuje 3 funty, a podrób nie jedzo
@KwadratowyPomidor2: też prawda, ja wolę dokarmiać właśnie kocią karmą.
@KwadratowyPomidor2: tu głosy są podzielone, bo o ile po obróbce termiczne spoko, o tyle już o surowej różne rzeczy się słyszy. Dla części kotów może okazać się w jakimś stopniu toksyczna.
chodziło mi o * bo na przykład w Uk
@wilku1984: rozmawiamy o kotach, widziałem pewien rzyg kotusa pospolitusa - cały ptaszek ze skrzydłami
w sumie to ja nie nawet nie znam tej teorii z solą, wiem że psom czekolady nie można dawać
@wilku1984: Akurat koty mogą pić nawet wodę morską i nic im nie będzie ¯\_(ツ)_/¯