W krótkim aforyzmie idzie zawrzeć wiele, przykładem buddyjskie koany. Łap całość. Miłego dnia ( ͡°͜ʖ͡°)
"Zapewne największym ciosem dla pesymizmu filozoficznego jest konstatacja, że zajmuje się tylko ludzkim cierpieniem, a to przecież ostatnia pozycja na liście obsesji naszego gatunku, odbiegająca od wszystkiego, co naprawdę się liczy, na przykład Dobra, Piękna oraz Lśniąco Czystej Muszli Klozetowej. Dla pesymisty, rozważanie czegokolwiek w oderwaniu od ludzkiego
źródło: comment_n72rMGttveuwC63xU2sIyeEjf2dyaQrR.jpg
PobierzNigdy nie przestaną mnie zadziwiać odpowiedzi na to proste stwierdzenie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_mgvKLzLTWkJMehemgKtYPspVZr2icnQZ.jpg
PobierzK---a nie mogę z wami xD, za każdym razem. Zrobiłem wam mema.
źródło: comment_mL6UtmYrGqNZUWNveXmS7gQeyGue2GTo.jpg
PobierzBo to jest simple but not easy.
W krótkim aforyzmie idzie zawrzeć wiele, przykładem buddyjskie koany. Łap całość. Miłego dnia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
"Zapewne największym ciosem dla pesymizmu filozoficznego jest konstatacja, że zajmuje się tylko ludzkim cierpieniem, a to przecież ostatnia pozycja na liście obsesji naszego gatunku, odbiegająca od wszystkiego, co naprawdę się liczy, na przykład Dobra, Piękna oraz Lśniąco Czystej Muszli Klozetowej. Dla pesymisty, rozważanie czegokolwiek w oderwaniu od ludzkiego
źródło: comment_MWpCYKqo942Gu19Bsj0HAhqoAk4rmtjj.jpg
PobierzPolecam prace profesora Julio Cabrery.