Aktywne Wpisy

wfyokyga +33
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Sroga ta musztarda. Pali!!!
źródło: 1000016085
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: 1000016085
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Niby srednia 3,5k, a mediana 2k - a jednak co 4 auto za > 50k, sluby za > 60k, ceny mieszkan za 8k/metr...
To ja zarabiam ~7k i uwazam ze nie stac mnie na nic z powyzszego.
Oczywiscie wiem, ze z takimi zarobkami moglbym wziac kredyt spokojnie na 300k, ale przez 'stac mnie' rozumiem rowniez madrosc i kalkulacje - tzn nie kupuje drogiego auta jesli pierw nie mam gdzie mieszkac, nie robie slubu w zamku zeby wydac 50k za 1 noc chlania wujkow Januszy itd bo to zwyczajnie glupie i sa wazniejsze wydatki.
Skad wiec u nas taki dobrobyt? Skad ludzie zarabiajac polowe mniej ode mnie maja na to kase?
#pytanie #polska #pieniadze #pracbaza #zarobki
Ci, ktorzy się dobrze bawią najczęściej mają kasę/nieruchomości/firmę w spadku, albo w prezencie od rodziców.
Wystarczy, że by mi odpadł temat raty kredytów i juz bym mógł sobie wziąć jakąś audi z salonu w leasing i szpanować. Taki los. Dzisiaj trzeba umieć zarabiać i szybko mnożyć pieniądze, dywersyfikowac zrodla dochodu, mieć kilka źródeł dochodu, bo inaczej ciułasz od 1
Komentarz usunięty przez moderatora
@marcooo80: nie tyle zarabiają miliony, co zostawiają pod postacią ziemi / mieszkań.
@marcooo80: i większość się sprzedaje za gotówkę.
Moja teoria jest taka, że po prostu dużo jest chłopów pańszczyźnianych co z----------ą za minimalną, mało normalnych, którzy dzięki temu łatwo robią większe pieniądze.