Aktywne Wpisy
sebek_r +571
Komentarz do tego, że Volvo chce fabrycznie ograniczyć prędkość w swoich samochodach. Nazywanie "mentalnymi niewolnikami" ludzi, którzy chcą bezpiecznie poruszać się na drogach xD Chcesz jeden z drugim sobie p-----------c to wypad na tor wyścigowy i parkuj tam swojego gruza bez homologacji, a nie stwarzaj zagrożenie na drogach, gdzie normalni ludzie chcą bezpiecznie podróżować.
#samochody #wypadek #majtczak
#samochody #wypadek #majtczak
JonasKahnwald +69
Pisałem kiedyś, że spełniłem swoje marzenie ze studiów co do gamingowego PC. Tak właśnie wygląda, Aorus RTX 4090, R7800X3D. (ʘ‿ʘ)
#pcmasterrace #komputery #gry #chwalesie
#pcmasterrace #komputery #gry #chwalesie
Rozumiem że można narzekać że nie chce sie iść do szkoły a szczególnie pod przymusem czyli np. do podstawówki czy gimnazjum! No ale k---a mać! Dorośli ludzie którzy marudzą że muszą łaskawie iść na zajęcia na studiach. Przecież wy się sami tam kur*wa zapisaliście, z własnej woli, świadomie i jako dorośli ludzie.To o c--j wam chodzi dzbany jedneee!!!!? ( ಠ_ಠ)
@PanHeniek45
Komentarz usunięty przez autora
@Dzieci_z_Choroszczy: Osobiście uważam, że mam (tak jak każdy) prawo do narzekania. Zwłaszcza jak zajęcia zaczynają się o 7 - kto by w środku nocy nie narzekał?
Nawet pod tym względem rozumiem swoich studentów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Dzieci_z_Choroszczy: A czemu się dziwisz, skoro połowa tych zajęć jest potrzebna psu na budę? I jeszcze częśc uczelni wprowadza jakieś s---------e pomysły typu sprawdzanie obecności na wykładach, żeby profesorowi nie było przykro jak z 300 osób na jego nudne i nic nie wnoszące wykłady przyjdzie tylko 20.
W latach 80 było około 100 000 studentów
Teraz mamy około 1 390 000 studentów ( ͡° ͜ʖ ͡°)