Aktywne Wpisy
Jak założycie tindera w Poznaniu to te ostroszczękie oskarki stają się waszą konkurencją w wyścigu o cipsko, chyba nie muszę dodawać jakie macie szanse jak tam co drugi profil tak wygląda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#tinder #blackpill #podrywajzwykopem #randkujzwykopem #randki
#tinder #blackpill #podrywajzwykopem #randkujzwykopem #randki
ScholarsHut +464
Sławek: faworyzuje się ukraińców
Wiech: jak się ich faworyzuje?
Sławek: nie wiem, ja się tym nie zajmuję
#bekazkonfederacji #bekazpisu #bekazprawakow #neuropa #polityka
Wiech: jak się ich faworyzuje?
Sławek: nie wiem, ja się tym nie zajmuję
#bekazkonfederacji #bekazpisu #bekazprawakow #neuropa #polityka
- katolik, umiarkowanie konserwatywne poglądy, ale jednocześnie wie że PiS niszczy Polskę
- wyprowadził PSL z kryzysu, pierwszy sprzeciwił się PO i nie poszedł z nimi na łatwiznę aby zdobyć mandat. Zamiast tego walczył w kampanii, aby PSL był ponad progiem i to się mu udało ( z 5% w 2015 na 8,5%).
- charyzmatyczny, wysoki, młody (38 lat). Podczas debat dość zadziorny, widać że lubi walczyć.
- poprzez go PSL i Kukiz (obie partie nie są elektoratem typowo antypisowskim). Natomiast Lewica i PO poprą wszystko co nie jest Dudą bo są typowym elektoratem antypisowskim.
- dobry kumpel Tuska, który też go poprze.
- nie jest antycharyzmatycznym Komorowskim ani nijaką Błońską.
-wszyscy wiedzą, że Władki to dobre chłopy :-)
Ma mój głos.
#polityka #neuropa #4konserwy #wybory #kosiniak-kamysz2020 #wlodekmusisz
Ani Kosiniak-Kamysz ani Duda nie dadzą Ci małżeństw homoseksualnych, ale ten pierwszy przynajmniej da Ci związki partnerskie i jak PiS znów zrobi głupią ustawę to ją zawetuje.
To ja już wolę Kukiza @JakovKarnic
Innymi słowy lewica i pedauy morda w kubeł bo liczy się zdanie Januszy z wąsem a nie wasze
Nawet jakbyś mnie przekonał to dla wielu osób o liberalnych poglądach WKK jest nieakceptowalny ze względu na swoją ogólnokościołkowość
To zły kandydat, liberalny elektorat zostanie w domu
Priorytet to zatrzymać PIS bo ten buduje sobie dyktaturę. Zawłaszcza sądy media i inne instytucje
To trzeba zatrzymać i mieć prezydenta. Niestety ale żaden lewak nie wygra bo takie jest społeczeństwo. Kamysz jest neutralny i ma szansę zebrać głosy wsi i wschodu polski