Aktywne Wpisy
Wujek_Fester +785
Dla wielu osób wyjdę na buraka, ale co mi tam ¯\(ツ)/¯
Niedługo moje zdjęcie będzie wisieć w większości marketów na Dolnym Śląsku tylko z tego powodu, że mam alergię na kasy samoobsługowe. Dzisiaj za to o-------m na maxa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przychodzę do sklepu, aby moje zakupy skasował człowiek i wytyczne mówią, że kasjer musi podejść na kasę na żądanie klienta. Nie mam problemów z
Niedługo moje zdjęcie będzie wisieć w większości marketów na Dolnym Śląsku tylko z tego powodu, że mam alergię na kasy samoobsługowe. Dzisiaj za to o-------m na maxa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przychodzę do sklepu, aby moje zakupy skasował człowiek i wytyczne mówią, że kasjer musi podejść na kasę na żądanie klienta. Nie mam problemów z
Atreyu +224
W gorących jest wpis o 110kg OPie który dzielnie walczy z kasami obsługowymi, niszczy je, taranuje zamknięte bramki automatyczne i na koniec jeszcze poniża obsługę
Mam szczerą nadzieję, że to bait i z tego wszystkiego jest tylko grubasem
#c---------------a #zalesie #czarnyhumor #heheszki
Mam szczerą nadzieję, że to bait i z tego wszystkiego jest tylko grubasem
#c---------------a #zalesie #czarnyhumor #heheszki
Nic bardziej mylnego. Po 30min od pierwszego zobaczenia się przeszliśmy do pierwszego włożenia. Szczerze to nie miałem żadnej satysfakcji ze zdobycia jej bo sama się rozpruła po 5minutach i to jest naprawdę tragiczne ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
#badoo #tinder #p0lka #gorzkiezale #logikarozowychpaskow
A do reszty komentarzy: serio oceniacie decyzje seksualne mężczyzn i kobiet w tych samych kategoriach?
Komentarz usunięty przez autora
Dodam jeszcze, że bierze się to stąd, że:
- mężczyzna praktycznie zawsze musi włożyć w uzyskanie seksu o wiele więcej energii i wysiłku, kobieta wystarczy że... jest
- z tego samego powodu co wyżej, przyjęło się w wielu kręgach, że gość który zalicza dużo to szacun dla niego, a laska która robi to samo już niekoniecznie - otóż wielu ludzi nie
. Hipooryta
Nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawę ale z tego co Ty napisałeś onzacza to, ze kobiety są wartościowe i się szanują a mężczyźnie nie XD.
Sam napisałeś, że mężczyzna praktycznie musi zawsze włożyć w uzyskanie seksu o wiele więcej energii i wysiłku, czyli musi zdobyć kobietę, zaimponować jej żeby ona poszła z nim do łóżka - czyli kobiety są trodno dostępne seksualnie. Natomiast kobieta nie musi zdobyć
@Antek_co_chodzi_bez_majtek: nie wiem jak ty, ale ja nie mierzę czyjejś wartości za pomocą seksu, życia seksualnego jakie dana osoba prowadzi. Chodzi mi oczywiście o ogólną, całościową wartość danej osoby jako człowieka.
A dwa w jednym to już w ogóle.
Czekam, aż zaczniesz usprawiedliwiać bicie żony, bo przecież facet jest z natury agresywny, tak go ukształtowała ewolucja, jako dominatora, już australopitekowie wciągali swoje karyny za włosy do jaskini. TO ZUPEŁNIE CO INNEGO, niż kiedy żona bije faceta, bo jej ewolucja przemyślała rolę uległej. Bijąca żona to
Włożenie energii i wysiłku w uzyskanie seksu o którym pisałeś wczesniej to to jest właśnie zdobycie. Żebym ja poszedł z kobietą do łóżka to