Aktywne Wpisy

Sonny86 +1042
źródło: scaled_1000024899
Pobierz
klaudia-hadalala +17
Dzisiaj sprzątałem u mamy na strychu. W rogu, za starymi nartami, stała szafa. Ta sama, którą mój ojciec przywiózł na początku lat 90. Nie ruszałem jej od lat. Pamiętałem, że skrywała skarby.
Otworzyłem drzwi i ten zapach. Kurzu, starych gazet i... magii.
• Kasety VHS opisane flamastrem: "Matrix bootleg", "Terminator 2 Polsat", "Wakacje 98". Czasem zastanawiam się, ile razy przewijałem ten "bootleg" ołówkiem, żeby oszczędzić baterie w walkmanie.
• Worek z klockami Lego. Ale nie
Otworzyłem drzwi i ten zapach. Kurzu, starych gazet i... magii.
• Kasety VHS opisane flamastrem: "Matrix bootleg", "Terminator 2 Polsat", "Wakacje 98". Czasem zastanawiam się, ile razy przewijałem ten "bootleg" ołówkiem, żeby oszczędzić baterie w walkmanie.
• Worek z klockami Lego. Ale nie
źródło: IMG_4156
Pobierz

#motocykle #motoryzacja #yamaha #xj6 #pytanie #lwg
Może tankpady by pomogły?
Jedyne co zauważyłem to że ta xj6 ma taki jakby obły ten bak w przeciwieństwie do GS500 na którym przejeździłem 2 sezony gdzie ten bak miał jakieś takie
@Delfin17: Zdajesz sobie sprawę, że piszą to w większości ludzie, którym blokuje się tylne koło w SV650 i generalnie swoją wiedzę opierają na, w większości, bredniach wyczytanych w internecie. Ewentualnie są też użytkownicy takich sprzętów, dla których 100km to już wyprawa życia, także...no zbytnio się nie sugeruj opiniami, bo
Na logikę, skoro taki Luczyn (YT) robi na MT7 (która ma taką samą ochronę przed wiatrem jak ER) wycieczki kilkudniowe po całej Polsce i sobie chwali, to jakim cudem podobna ERka miałaby odpadać? NA mojej ER6F jeżdżę kulturalnie wyprostowany do 120-130 km/h (zależy od wiatru), kładę
@Bachal: Na XJ6 robiłem 20h na kat A2, i teraz jestem w trakcie 10h na kat. A. Generalnie wygląda i jeździ mi się nim bardzo fajnie oprócz tego ślizgania po siedzeniu. ER-6F widziałem codziennie
@Sahkez ja mam właśnie problem z plecami, i tam gdzie inni dają radę bez problemu ja juz umieram. Xj6 mam ten kurs na prawko, więc mam pewność że te kilka h w siodle wytrzymam. Największy dylemat to właśnie to slizganie się
@Sahkez: U mnie to trochę poważniejsze bo problem występuje w życiu codziennym chociażby przy chodzeniu, czy dłuższym staniu. I tak się odbijam od lekarza do lekarza co jakiś czas, i każdy mówi co innego. Już się zdążyłem przyzwyczaić że mnie zawsze coś boli bo mam to jakoś od 14 roku życia