@Veno86-grze: jest podsumowanie. Wejdź w mój profil ( ͡°͜ʖ͡°) @OsikanyBalwan: z tym ich upośledzeniem chyba nie da się wygrać ( ͡°ʖ̯͡°) @Ulyssos: yyy... nie zesraj się xD
@Ulyssos: Panie, farsa. Nie widząc swej śmieszności, jak owieczki podpisują się pod tymi durnymi sloganami, jak np. „Its okay to be white”, i to wszystko w kraju takim jak Polska! Później jeszcze jeden gamoń z drugim napisze, ze to ich motywuje z rana, trzeci wygra koszulkę w rozdajo przeprowadzonym przez prowodyra, która odważy się założyć jedynie w swej piwnicy. Sam autor swoją droga naprawdę musi mieć smutny żywot widząc te
@VeleiN: No niestety ale w 2019 coś takiego przez niektórych ludzi jest uznawane za kontrowersyjne i nie wiem po co znowu wracasz do tego tematu skoro wszystko jest już wyjaśnione.
@Heksan1992 Co to znaczy że biali heteroseksualny mężczyzna w Polsce jest uprzywilejowany i gdzie mogę dostać jakieś specjalne traktowanie lub jakieś bonusy za to że jestem biały? Jak bardzo upośledzonym trzeba być aby mówić że biały heteroseksualny mężczyzna w Polsce jest lepiej traktowany od kogokolwiek innego? Do jakiej fundacji wysłać pieniądze żeby pomóc ludziom takim jak ty?
@Kenteris: Podpisuję się pod tym. (a zabieram głos po raz pierwszy we wszystkich seriach). Dla mnie spam dla samego spamu, choć jeżeli komuś przez to się lepiej robi, to z drugiej strony niech sobie piszą.
2/100
źródło: comment_43gfmSArsH5o5KVk7SNrg9qhNzfjLa3o.jpg
Pobierz@OsikanyBalwan: z tym ich upośledzeniem chyba nie da się wygrać ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Ulyssos: yyy... nie zesraj się xD