Aktywne Wpisy
Lujdziarski +211
Na początku lat 80, urodziła się moja siostra, jako wcześniak. Zmarła po 3 dniach. Dzisiaj, albo nawet te 10 lat później by ją odratowali.
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Czy kontynuowali byście Wasz związek jeśli wasza partnerka by was uderzyła z otwartej dłoni podczas kłótni? Moja partnerka mnie uderzyła dziś pierwszy raz, jesteśmy razem już prawie 2 lata i nie wiem co o tym myśleć #zwiazki #niebieskiepaski
A) zakup projektu z dachem spadzistym (gdzie układ pomieszczeń nam odpowiada) i nastepnie zmiana dachu na płaski u architekta?
B) zakup projektu domu z płaskim dachem i przeróbki układu pomieszczeń u architekta (przejrzalem naprawde wiele projektów z płaskim dachem i niestety w każdym wiazaloby sie to tez z ruszeniem bryły budynku- jest albo o pomieszczenie za dużo, albo za mało)
C) indywidualny, nowy projekt .
#budujzwykopem #architektura #architekt
@Chrzonszcz: zapachniało ale milionem monet.
@Akira: mówisz ze nie trzeba zrzucać? Dochodzi problem z marznący woda, kable grzewcze te sprawy...
@z--x: tylko mieszkańcy tych bloków nie wiedza ze co 3 lata jest smarowanie, zaklejanie dziur itp. Gruby remont co 15 lat.
@munchkin: są kable grzewcze które będą