Aktywne Wpisy

Misticmac +78
#f1 mógłby ktoś w ścianę wjechać. Lance weź coś zrób

lord-nihilus +73
Długie ale julczysko ładnie opisało jak wygląda życie młodego czadoskiego, bujanie się od imprezy do imprezy w międzyczasie (i w trakcie) peklowanie wszystkich "koleżanek", kiedy jedna stroi fochy od razu wbija do innej czekającej w kolejce, wisienką na torcie jest branie od julczysk kasy na ćpanie.
PS. Jej "ja nie wiedziałam co to" - standardowe wybielanie po fakcie, choć możliwe że próbowała czadoskiego klasycznie betatyzować i przeszarżowała co zakończyło się "XD" oskiego
PS. Jej "ja nie wiedziałam co to" - standardowe wybielanie po fakcie, choć możliwe że próbowała czadoskiego klasycznie betatyzować i przeszarżowała co zakończyło się "XD" oskiego

źródło: comment_4Sn72hGGYtSixC0bkrNNJy8SyEwqhvos.jpg
Pobierzno jak my was mamy traktować poważnie? XD
@Azai: Otóż
@Chacha: To nie jest wina mężczyzn, że po zdobyciu prawka zamiast jeździć by szukać doświadczenia to boicie się wsiadać za kółko. A potem płacz, bo mężczyźni tacy źli i się denerwują, że po zdobyciu prawa jazdy nie umiesz wykonać tak prostej czynności jak parkowanie.
@wiktorek_pl: no w sumie tak, są też molestowane, często nie tylko słownie, zresztą pierwszy raz widzę, żeby ktoś pisał, że nauka jazdy uczy jazdy w życiu codziennym, a nie zdania egzaminu, bo to dobrze pamietam od instruktora, że dopiero nauczę się jeździć jak będę korzystał z auta na co dzień. A