Wpis z mikrobloga

zdecydowanie prawda, odkad mialem 14l wjezdzalem matce zawsze do garazu z podworka, bo nigdy nie potrafila wjechac ( ͡° ͜ʖ ͡°) co gorsza. nadal nie potrafi wjechac, ale zrezygnowala juz z jazdy autem, a zdazylem juz osiwiec od tamtego czasu( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@t0mI84: raz wracałem z dziewczyną z imprezy, 15 minut wjezdzalem samochodem do garażu, udało się bez najmniejszego zadrapania, a później wychodząc z samochodu pogubiłem połowę rzeczy xD
  • Odpowiedz
@wiktorek_pl: Na egzaminie umiałam perfekcyjnie, ale niestety jazda samochodem jest trochę bardziej skomplikowana od jazdy rowerem i da radę jej z czasem zapomnieć. Na pierwszych zajęciach na prawko usłyszałam od instruktora "tu masz manetkę kierunkowskazu, w dół - lewy, w górę - prawy. Ale na pewno pomylisz, baby zawsze mylą kierunki hehe", na kolejnych lepiej nie było ;) Także takich tekstów raczej wobec mężczyzn nie stosował.

@Azai: Otóż
  • Odpowiedz
Na egzaminie umiałam perfekcyjnie, ale niestety jazda samochodem jest trochę bardziej skomplikowana od jazdy rowerem i da radę jej z czasem zapomnieć.

@Chacha: To nie jest wina mężczyzn, że po zdobyciu prawka zamiast jeździć by szukać doświadczenia to boicie się wsiadać za kółko. A potem płacz, bo mężczyźni tacy źli i się denerwują, że po zdobyciu prawa jazdy nie umiesz wykonać tak prostej czynności jak parkowanie.
  • Odpowiedz
@McRancor: Tak, do szacunku do drugiej osoby trzeba trochę dorosnąć, ale nie martw się, masz jeszcze szansę

@wiktorek_pl: no w sumie tak, są też molestowane, często nie tylko słownie, zresztą pierwszy raz widzę, żeby ktoś pisał, że nauka jazdy uczy jazdy w życiu codziennym, a nie zdania egzaminu, bo to dobrze pamietam od instruktora, że dopiero nauczę się jeździć jak będę korzystał z auta na co dzień. A
  • Odpowiedz
@wiktorek_pl: No właśnie wina mężczyzn i ogolnie osób z otoczenia, które zamiast wspierać to srają na te osoby, właśnie dokładnie takim komentarzem zaprzeczasz sam sobie, że taki problem podobno nie istnieje, a takie komentarze właśnie je tworzą
  • Odpowiedz
@wiktorek_pl: No jak przeczytasz mój komentarz w inny sposób niż wybiórczo to dowiesz się dlaczego. Lęk nie bierze się z tego, że ktoś sobie wymyślił, że jest beznadziejny tylko stąd, że miał masę komunikatów o tym, że taki może być i zaczyna po prostu wątpić, bać się. To już nie są czasy żeby prowadzić auto trzeba mieć łapę jak pudzian, bo jedyne wspomaganie jakie w aucie jest to ze nie
  • Odpowiedz