Aktywne Wpisy
f9JXBEArQ2H4TKl +274
Bezwarunkowy dochód podstawowy już istnieje.
Tyle że nie w formie czeku od państwa.
Istnieje jako bullshit jobs — stanowiska, które nie tworzą realnej wartości, ale zapewniają stabilną pensję, benefity i poczucie bycia „zajętym”.
Korporacyjne role, w których głównym zadaniem jest bycie obecnym, chodzenie na meetingi i picie kawy między jednym „syncem” a drugim.
To
Tyle że nie w formie czeku od państwa.
Istnieje jako bullshit jobs — stanowiska, które nie tworzą realnej wartości, ale zapewniają stabilną pensję, benefity i poczucie bycia „zajętym”.
Korporacyjne role, w których głównym zadaniem jest bycie obecnym, chodzenie na meetingi i picie kawy między jednym „syncem” a drugim.
To
źródło: image
Pobierz
KosmicznyBarszcz +877
Jesteście gotowi na najgorszy świąteczny mem? Trzymam go na dysku od miesięcy, doczekał się XD
#heheszki #humorobrazkowy #opiebandyto
#heheszki #humorobrazkowy #opiebandyto
źródło: IMG_4892
Pobierz

Wpis kierowany do Mirków obserwujących tag: #wykopskubietotalizatora
Pamiętaj by włączyć powiadomienia o pojawiającym się nowym wpisie!
..............................................................................................................................
Zdrapkowe Mirki,
Ostatnimi czasy ciągle piszę o jednej i tej samej zdrapce: "Góra Kasy".
Wiem, że wielu z Was jej szukało, samemu też biegałem po punktach i już widziałem po uśmiechach sprzedawców, że ktoś z Was był tam przede mną (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Przychodzę Was w skrócie poinformować, że dzisiaj jest ostatni dzień sprzedaży zdrapki "Góra Kasy", a do teraz nagroda główna nadal widnieje jako do wydrapania. To w sumie ostatnie godziny żeby wyjść na spacer i zapytać się w pobliskim sklepie czy mają jeszcze czarną "Górę Kasy" w sprzedaży. Niektórzy sprzedawcy mogą Wam mówić, że dzisiaj jej już nie mogą sprzedać, ale śmiało możecie wyprowadzić ich z błędu, dzisiaj jest właśnie ostatni dzień kiedy mogą.
Pamiętajcie, że nadal możecie się posiłkować mapą z tego znaleziska:
http://www.wykop.pl/artykul/5147179/wykopskubietotalizatora-poluje-na-500-000-zl-w-czarnej-zdrapce-gora-kasy/
Samemu używałem jej wczoraj i na Śląsku sprawowała się całkiem, całkiem, w wielu miejscach już ktoś z Was był i nie zdjął pinezki z mapy, przez co ja poszedłem tam znowu i zmarnowałem trochę swojego czasu ( ͡° ʖ̯ ͡°), ale znalazłem też wiele punktów w których nie było nikogo i udało mi się tam co nieco jeszcze upolować ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
Jedyną nowością są w sumie punkty w #warszawa których nie było w czasie pisania znaleziska, ale od wczoraj coś tam wrzuciłem z pomocą jednego z użytkowników który uzyskał informacje o kolekturach, które powinny posiadać zdrapkę w naszej stolicy.
Wszystkim, którzy jeszcze dzisiaj uderzają na polowanie życzę powodzenia, może to i ostatni dzień, ale to może właśnie on pozwoli Wam znaleźć tę jedyną, wygrywającą, zdrapkę (ʘ‿ʘ)
Jutro już tradycyjnie wrócę z normalnym wpisem, w którym opiszę obecną sytuację Zdrapkową i polecę Wam coś na najbliższy okres w każdej kategorii cenowej.
..............................................................................................................................
Koniec wpisu na dzisiaj. Wszystkim życzę powodzenia i pamiętajcie by pochwalić się ciekawymi wydrapanymi nagrodami :)
Pamiętajcie, że prowadzony jest także "Arkusz Zdrapkowy" dostępny dla Was online pod tym linkiem:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/16IsFhGzSfBV8dAmTDYVNnvTFFicYuXyZkvbNdKgI2Os
#wykopskubietotalizatora
źródło: comment_kGvoMPsoIyhPKxsuvEXnF8C8XIezvxA0.jpg
PobierzPozdro.
-dzień dobry, ma Pani może zdrapkę "Góra Kasy"
-tak *sięga po te zielone biedo zdrapki*
-ale w wersji czarnej?
-rezygnacja lub uśmiech na twarzy - czarnej nie
Wtedy będzie to wyglądać tak jak niżej.
Wtedy po naciśnięciu na pinezkę ostatnią z opcji będzie usunięcie punktu - symbol śmietnika.
źródło: comment_Di2eTQC4xULRGDOdaAqylLkmKotwD2ej.jpg
Pobierzźródło: comment_ISCkHfISlEUHbhJlcMUnCPWgQXplfc1M.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
To są proste osoby do nabijania losów na automat, często bez większej wiedzy co sprzedają, wystarczy poprosić o jakiś kupon systemowy w Multi Multi ze stawką na odpowiednią liczbę losowań i już robi im się ciepło bo mieszają się przy klikaniu.
Takich sprzedawców
Najlepiej się ściąga punkty w wersji mapy na PC. Wtedy po naciśnięciu na punkt masz więcej opcji (jak na obrazku, który wkleiłem dla użytkownika @Kazdyziomzbierazlom) i wtedy ostatnią opcją jest usunięcie punktu.
Jeżeli miałbyś z tym problem to
Komentarz usunięty przez autora