.............................................................................................................................. Wpis kierowany do Mirków obserwujących tag: #wykopskubietotalizatora Pamiętaj by włączyć powiadomienia o pojawiającym się nowym wpisie! ..............................................................................................................................
Zdrapkowe Mirki,
Ostatnimi czasy ciągle piszę o jednej i tej samej zdrapce: "Góra Kasy".
Wiem, że wielu z Was jej szukało, samemu też biegałem po punktach i już widziałem po uśmiechach sprzedawców, że ktoś z Was był tam przede mną (✌゚∀゚)☞
Przychodzę Was w skrócie poinformować, że dzisiaj jest ostatni dzień sprzedaży zdrapki "Góra Kasy", a do teraz nagroda główna nadal widnieje jako do wydrapania. To w sumie ostatnie godziny żeby wyjść na spacer i zapytać się w pobliskim sklepie czy mają jeszcze czarną "Górę Kasy" w sprzedaży. Niektórzy sprzedawcy mogą Wam mówić, że dzisiaj jej już nie mogą sprzedać, ale śmiało możecie wyprowadzić ich z błędu, dzisiaj jest właśnie ostatni dzień kiedy mogą.
Pamiętajcie, że nadal możecie się posiłkować mapą z tego znaleziska: http://www.wykop.pl/artykul/5147179/wykopskubietotalizatora-poluje-na-500-000-zl-w-czarnej-zdrapce-gora-kasy/ Samemu używałem jej wczoraj i na Śląsku sprawowała się całkiem, całkiem, w wielu miejscach już ktoś z Was był i nie zdjął pinezki z mapy, przez co ja poszedłem tam znowu i zmarnowałem trochę swojego czasu ( ͡°ʖ̯͡°), ale znalazłem też wiele punktów w których nie było nikogo i udało mi się tam co nieco jeszcze upolować ( ͡€ ͜ʖ͡€)
Jedyną nowością są w sumie punkty w #warszawa których nie było w czasie pisania znaleziska, ale od wczoraj coś tam wrzuciłem z pomocą jednego z użytkowników który uzyskał informacje o kolekturach, które powinny posiadać zdrapkę w naszej stolicy.
Wszystkim, którzy jeszcze dzisiaj uderzają na polowanie życzę powodzenia, może to i ostatni dzień, ale to może właśnie on pozwoli Wam znaleźć tę jedyną, wygrywającą, zdrapkę (ʘ‿ʘ)
Jutro już tradycyjnie wrócę z normalnym wpisem, w którym opiszę obecną sytuację Zdrapkową i polecę Wam coś na najbliższy okres w każdej kategorii cenowej.
@Nutaharion: też zajrzałem do kilku punktów w Kielcach:
-dzień dobry, ma Pani może zdrapkę "Góra Kasy" -tak *sięga po te zielone biedo zdrapki* -ale w wersji czarnej? -rezygnacja lub uśmiech na twarzy - czarnej nie
@Kazdyziomzbierazlom: musisz otworzyć mapę w Google Chrome i nie pozwolić przejść do aplikacji mobilnej Map Google. Wtedy będzie to wyglądać tak jak niżej. Wtedy po naciśnięciu na pinezkę ostatnią z opcji będzie usunięcie punktu - symbol śmietnika.
@Nutaharion Pewnie pracujesz w Lotto i robisz hype na zdrapki, dzięki Tobie 1000 Mirków kupiło po 10 zdrapek, a firma zarobiła na tym 100.000 PLN! Pewnie masz jakiś procent od tego! ( ͡º͜ʖ͡º)
@DajMinusTemuNaDole: powiem tak, chciałbym żeby pula na wygrane była jak najwyższa. Ale na dzień dobry mamy opłatę na sport, na kulturę, na walkę z uzależnieniami. Do tego dochodzi zysk dla Lotto, koszty transportu, drukowania, wynagrodzenia dla kolektorów i jakieś gadżety do nabijania sprzedaży. Nie mam na to żadnego wpływu, ale każdy dodatkowy % na wygrane będę doceniał.
@Md12: wczoraj też miałem niemiłą rozmowę z kolektorką w oficjalnym punkcie, że to żadna różnica, ale widać było, że jest wredną suką więc sobie odpuściłem dalsze pyskówki. To są proste osoby do nabijania losów na automat, często bez większej wiedzy co sprzedają, wystarczy poprosić o jakiś kupon systemowy w Multi Multi ze stawką na odpowiednią liczbę losowań i już robi im się ciepło bo mieszają się przy klikaniu.
@whoru: hej, ktoś zmienił podpis, już poprawiłem. Jeżeli jest pinezka to zdrapki w danym punkcie powinny być. Ale możliwe, że ktoś już tam był i po prostu nie zdjął pinezki.
Najlepiej się ściąga punkty w wersji mapy na PC. Wtedy po naciśnięciu na punkt masz więcej opcji (jak na obrazku, który wkleiłem dla użytkownika @Kazdyziomzbierazlom) i wtedy ostatnią opcją jest usunięcie punktu.
Wpis kierowany do Mirków obserwujących tag: #wykopskubietotalizatora
Pamiętaj by włączyć powiadomienia o pojawiającym się nowym wpisie!
..............................................................................................................................
Zdrapkowe Mirki,
Ostatnimi czasy ciągle piszę o jednej i tej samej zdrapce: "Góra Kasy".
Wiem, że wielu z Was jej szukało, samemu też biegałem po punktach i już widziałem po uśmiechach sprzedawców, że ktoś z Was był tam przede mną (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Przychodzę Was w skrócie poinformować, że dzisiaj jest ostatni dzień sprzedaży zdrapki "Góra Kasy", a do teraz nagroda główna nadal widnieje jako do wydrapania. To w sumie ostatnie godziny żeby wyjść na spacer i zapytać się w pobliskim sklepie czy mają jeszcze czarną "Górę Kasy" w sprzedaży. Niektórzy sprzedawcy mogą Wam mówić, że dzisiaj jej już nie mogą sprzedać, ale śmiało możecie wyprowadzić ich z błędu, dzisiaj jest właśnie ostatni dzień kiedy mogą.
Pamiętajcie, że nadal możecie się posiłkować mapą z tego znaleziska:
http://www.wykop.pl/artykul/5147179/wykopskubietotalizatora-poluje-na-500-000-zl-w-czarnej-zdrapce-gora-kasy/
Samemu używałem jej wczoraj i na Śląsku sprawowała się całkiem, całkiem, w wielu miejscach już ktoś z Was był i nie zdjął pinezki z mapy, przez co ja poszedłem tam znowu i zmarnowałem trochę swojego czasu ( ͡° ʖ̯ ͡°), ale znalazłem też wiele punktów w których nie było nikogo i udało mi się tam co nieco jeszcze upolować ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
Jedyną nowością są w sumie punkty w #warszawa których nie było w czasie pisania znaleziska, ale od wczoraj coś tam wrzuciłem z pomocą jednego z użytkowników który uzyskał informacje o kolekturach, które powinny posiadać zdrapkę w naszej stolicy.
Wszystkim, którzy jeszcze dzisiaj uderzają na polowanie życzę powodzenia, może to i ostatni dzień, ale to może właśnie on pozwoli Wam znaleźć tę jedyną, wygrywającą, zdrapkę (ʘ‿ʘ)
Jutro już tradycyjnie wrócę z normalnym wpisem, w którym opiszę obecną sytuację Zdrapkową i polecę Wam coś na najbliższy okres w każdej kategorii cenowej.
..............................................................................................................................
Koniec wpisu na dzisiaj. Wszystkim życzę powodzenia i pamiętajcie by pochwalić się ciekawymi wydrapanymi nagrodami :)
Pamiętajcie, że prowadzony jest także "Arkusz Zdrapkowy" dostępny dla Was online pod tym linkiem:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/16IsFhGzSfBV8dAmTDYVNnvTFFicYuXyZkvbNdKgI2Os
#wykopskubietotalizatora
źródło: comment_kGvoMPsoIyhPKxsuvEXnF8C8XIezvxA0.jpg
PobierzPozdro.
-dzień dobry, ma Pani może zdrapkę "Góra Kasy"
-tak *sięga po te zielone biedo zdrapki*
-ale w wersji czarnej?
-rezygnacja lub uśmiech na twarzy - czarnej nie
Wtedy będzie to wyglądać tak jak niżej.
Wtedy po naciśnięciu na pinezkę ostatnią z opcji będzie usunięcie punktu - symbol śmietnika.
źródło: comment_Di2eTQC4xULRGDOdaAqylLkmKotwD2ej.jpg
Pobierzźródło: comment_ISCkHfISlEUHbhJlcMUnCPWgQXplfc1M.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
To są proste osoby do nabijania losów na automat, często bez większej wiedzy co sprzedają, wystarczy poprosić o jakiś kupon systemowy w Multi Multi ze stawką na odpowiednią liczbę losowań i już robi im się ciepło bo mieszają się przy klikaniu.
Takich sprzedawców
Najlepiej się ściąga punkty w wersji mapy na PC. Wtedy po naciśnięciu na punkt masz więcej opcji (jak na obrazku, który wkleiłem dla użytkownika @Kazdyziomzbierazlom) i wtedy ostatnią opcją jest usunięcie punktu.
Jeżeli miałbyś z tym problem to
Komentarz usunięty przez autora