Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 100
Mirki :( przed 6 latami popelnilam straszny błąd i rzuciłam najlepszego na świecie faceta na rzecz osoby, która potem mnie strasznie skrzywdziła. To był mój ogromny błąd. Po kilku miesiącach od tamtej z------j decyzji wyzdzwanialam do eks i przepraszalam, ryczalam w słuchawkę bez godności, że co ja zrobiłam najlepszego. Potem zaczęłam spychac uczucia i wspomnienia o byłym do podświadomości. Tak się stało, że kolejne 6 lat przyniosło tylko rozczarowania i dzisiaj wydaje mi się, że przeznaczenie musi chyba istnieć, że tamten był mi przeznaczony, że gdybym wiedziała, że mamy jeszcze szanse na ułożenie sobie życia, że jeszcze raz by mi zaufał, to pewnie przeprowadziłabym się niewiele myśląc i zaryzykowala wszystko, stawiając na jedną kartę. Wiem, że to głupie, a jednak emocje i uczucia nigdy nie sa racjonalne :( mirki, pomóżcie coś, bo się udlawie żalem, tęsknotą i niespełnionymi marzeniami
#trudnesprawy #rozowepaski #niebieskiepaski #milosc #przegryw #pomocy
  • 235
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@1990: typowa p0lka rzucila swojego milego potulnego miska
Dla dynamicznego chada chad poruchal i rzucil a teraz lamenty ze ;;tesknie i nie moge zapomniec mirki smutno dajcie plusa;;
  • Odpowiedz
@1990: ahhh nie ma to jak satysfakcjonująca historia o p0lce i jej wyborach partnerów. Dobrze ci tak, nie ma to jak zostawić dobrego chłopaka w p---u. Szkoda mi go, a ciebie nie żal.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@kiszczak: oczywiście, że to była moja wina, zawsze miałam i mam poczucie winy, natomiast nie wiedziałam, czemu... zerwalam... Z tamtym. I skąd zafascynowanie tym drugim. Ale w końcu to rozszyfrowalam, byłam naiwna młodą dziewczyna podatna na manipulacje. Moja wina że byłam taką idiotka. I że skrzywdziłam mojego byłego. :(
  • Odpowiedz
@1990: lol, p0lka rzuciła faceta dla innego, ale ten ją olał i teraz wzdycha do porzuconego i zdradzonego byłego, wspaniały okaz klasyki :]
A najlepsze jest to, że ona się nie opamiętała i nie odeszła od tego kolesia, tylko zwyczajnie ten ją olał, a jakby jej nie olał to by dalej razem byli i miałaby byłego w głębokiej dupie. A prawdziwy problem jest w tym, że zwyczajnie okazało się, że
  • Odpowiedz
@kiszczak: Nie jestem pewien czy ktokolwiek prowadzi statystyki kto najczęściej kończy długotrwale związki, czy kobieta czy mężczyzna. Ale znając statystyki dotyczące pozwów o rozwód, to raczej kobiety w znaczącej większości są inicjatorem takich pozwów - i w życiu prywatny to one najczęściej straszą partnera że odejdą etc.
  • Odpowiedz
tzn rzuciłaś swojego zajebistego faceta dla kolesia który cie pobił zgwałcił i okradł? No zajebiście, koleś przegrał rywalizację o laskę z gwałcicielem i złodziejem xD Jak myślisz, co to mówi o twoich wyborach, o twojej zdolności do oceniania innych ludzi? Chyba laska która wzięła 3 murzyńskie bolce na raz, ale chociaż wiedziała co robi, jest lepszą partią.
  • Odpowiedz
@1990:i dobrze ci tak... p---a zaswędziała, bo przystojny, bogaty, a może łobuzek ( ͡° ͜ʖ ͡°) ? C--j ci w ucho, bo w dupę, to przyjemność...
  • Odpowiedz
@kiszczak: kobiety wiedzą, że mają trzymać języki, za zębami, bo jakby zaczęły mówić prawdę, to przypuszczam, że cała populacja mężczyzn wprowadziłaby tu coś brutalniejszego, niż szariat...
  • Odpowiedz