Aktywne Wpisy
Aokx +814
Kobiety i ich równość płci #p0lka
inko-gnito +51
Kobieta, to stan umysłu. Szczególnie #ksiezniczka i #p0lka
Kumpel nie miał czasu, żeby powiesić jakiś obrazek swojej różowej. Truła mu dupę już jakiś czas, aż w końcu stwierdziła, że sama to zrobi. Jej pierwsze zdziwienie- jaka ta wiertarka ciężka. Drugie zdziwienie- a to trzeba jeszcze tak mocno dociskać? I trzecie zdziwienie- a to trzeba równo wiercić?
Efekt- otwory, które wywiercila trzeba teraz zaszpachlowac i wywiercić nowe xD
#
Kumpel nie miał czasu, żeby powiesić jakiś obrazek swojej różowej. Truła mu dupę już jakiś czas, aż w końcu stwierdziła, że sama to zrobi. Jej pierwsze zdziwienie- jaka ta wiertarka ciężka. Drugie zdziwienie- a to trzeba jeszcze tak mocno dociskać? I trzecie zdziwienie- a to trzeba równo wiercić?
Efekt- otwory, które wywiercila trzeba teraz zaszpachlowac i wywiercić nowe xD
#
#trudnesprawy #rozowepaski #niebieskiepaski #milosc #przegryw #pomocy
Komentarz usunięty przez autora
Nie wiem czy zakładając hipotetycznie teraz bylibyśmy jak kiedyś, ale w sumie kiedyś po prostu się uzupelnialismy, ja go pchalam do przodu, a on mnie stopowal.
Możliwe że napisałam ogólnie, bo są to cechy ogólnie pożądane a bardzo rzadkie
Jeśli zdradziłaś to jesteś bez wartości
Nie można ci ufać bo do #!$%@? masz skłonności"
Zostaw tego gościa w spokoju... A jak brałaś, do pyska #!$%@? chada dynamiczniaka, to myślałaś o swoim chłopaku, czy tylko o bydlaku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kobiety gnebia psychicznie inne slabsze kobiety, a nieatrakcyjnych mezczyzn albo ignoruja albo nimi gardza, a obie te rzeczy dostawane w mlodosci od kobiet ksztaltuja psychike faceta, jeden to wyprze a inny nie. A faceci gebia slabszych od siebie zeby poczuc sie lepiej, lepiej ja ten skopany po szkole ktorego los nikogo nie obchodzi. No i zeby budzic podziw wsrod loch.
Ale nie mam co sie rozpisywac, ty raczej doskonale o tym wiesz.
Gdy gnebili cie w szkole to miales dwa wyjscia:
1. Jakos to przezyc, nie wychylac
nie potrafię nawet wytłumaczyć zmiany, która we mnie zaszła przez ten czas.
życzę Ci, żebyś odnalazła spokój, tak po prostu, niezależnie od metody.
Teraz właściwie trafiłem na ten wątek, ale praktycznie w 90% zgadzam się z tym co napisał @Heroina340.