@nicari: Na szczęście jechałem do Wrocławia, nie do Szczecina i akurat była przesiadka. Konduktorzy byli na tyle uprzejmi że poinformowali tamten drugi pociąg by poczekał na takiego jednego kretyna. Więc "tylko" stówa i kilka godzin w plecy :)
@nicari: To chyba miałaś zwariowany dzień jeszcze przed pomyleniem pociągów! :D Ja kiedyś zasnąłem i dojechałem do Radomia... Całe szczęście, że obudziłem się przed, bo... nie miałem paszportu, a pociąg jechał do Skarżyska. :p
@Matias no wlasnie nie. Sytuacja była taka, że na ekranie na peronie pokazywało, że po lewej stanie pociag do Góry Kalwarii, a po prawo do Grodziska. Podjechaly oba na raz i wsiadlam do tego lewego. Sęk w tym ze z jakiegoś powodu wyjechały odwrotnie. Więc to nie ja mialam zwariowany dzień :D
Zasnelam
Obudziłam sie w Grodzisku
Wsiadlam do zlego pociagu (╥﹏╥)
#coolstory
Też kiedyś wsiadłem na Centralnej do złego pociągu. Najbliższa stacja, Kraków Główny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na szczęście jechałem do Wrocławia, nie do Szczecina i akurat była przesiadka. Konduktorzy byli na tyle uprzejmi że poinformowali tamten drugi pociąg by poczekał na takiego jednego kretyna. Więc "tylko" stówa i kilka godzin w plecy :)
W sensie były chyba trzy minuty na przesiadkę, więc może bym sam zdążył, ale tak poinformowali na wszelki wypadek. :)