Wpis z mikrobloga

#yerbamate #kiciochpyta
Czy picie yerby w czymś takim to zbrodnia ? Bo po fali entuzjazmu jak kupiłem sobie tą "rurkę" stwierdziłem, że po co się z tym tak paprać. Jak w szufladzie mam 3 takie zaparzacze, wsypujesz, zalewasz i pijesz normalnie jak człowiek.

Yerba przecież nic w ten sposób nie traci, chyba oprócz samego "obrządku"
s.....4 - #yerbamate #kiciochpyta
Czy picie yerby w czymś takim to zbrodnia ? Bo po ...

źródło: comment_qqlmwAkkTveIa7DNSw4WytLvVQPOsDgB.jpg

Pobierz
  • 66
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 154
@samuraj24: jedyną rzeczą jaką powinno się przestrzegać to żeby temperatura wody nie przekraczała z 80 stopni, a reszta to dowolność
  • Odpowiedz
@samuraj24: jebiarze to troche jak sekta, albo weganie. Zrób coś inaczej, to cię wykluczą ze swojego ultra elitarnego grona jedynych prawilnych jerbiarzy xD
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 42
@samuraj24: Człowieku pij jak ci wygodnie xD Po raz drugi powtórzę, policja Cię za to nie zamknie. Większość takich koszyczków ma po prostu zbyt rzadkie sitko i nie zatrzyma pyłu.
@Floyt: P--------z głupoty. Większość tutaj mówi, żeby pić jak wygodnie.
  • Odpowiedz
  • 5
@luk04330 propsuje, najlepszy sposób, yerba mocno powiększa objętość nie nadaje się do zaparzacza jak z posta opa, herbata zresztą też nie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@samuraj24: najważniejsze, że jak inni się z nami tym podzieliłeś :) A serio, to nie ma znaczenia jeżeli chodzi o działanie, chyba że lubisz rytuały albo jesteś ich niewolnikiem i bez zrobienia przygotowania yerba nie zadziała
  • Odpowiedz