Aktywne Wpisy

szyderczy_szczur +96
Voyager 1 jest 24 mld km od Ziemi i dalej jest z nim łączność! Sygnał leci ok. 22 godzin
Niesamowite to jest
#technologia #kosmos
Niesamowite to jest
#technologia #kosmos
źródło: u1t5N0
Pobierz
sekreet 0
W jakie najlepsze gry przeglądarkowe graliście?

Czy picie yerby w czymś takim to zbrodnia ? Bo po fali entuzjazmu jak kupiłem sobie tą "rurkę" stwierdziłem, że po co się z tym tak paprać. Jak w szufladzie mam 3 takie zaparzacze, wsypujesz, zalewasz i pijesz normalnie jak człowiek.
Yerba przecież nic w ten sposób nie traci, chyba oprócz samego "obrządku"
źródło: comment_qqlmwAkkTveIa7DNSw4WytLvVQPOsDgB.jpg
Pobierz@olyout: można zalewać wrzątkiem i wtedy daje największego kopa, byle szybko oddzielić fusy od naparu (czego się zwykle nie robi przy tradycyjnym parzeniu i niższych temperaturach), bo po koło dwóch minutach robi się gorzka niemożebnie.
źródło: comment_EtEZ79zx8BMQ8q3b4XfDwbjbpZ0cz2uU.jpg
Pobierz@ahlo: ja znam pod hasłem "prasa francuska", tylko uważaj żeby nie kupić w ten sposób gazety
Spotkałem też nazwę french press. Kupisz w każdym większym sklepie, sklepach AGD...
Komentarz usunięty przez autora
Po latach jak dla mnie optymalne rozwiązanie do wszystkich sypanych herbat to po prostu coś takiego.
Te wszystkie skomplikowane zaparzacze kiepsko sie myje i sa upierdliwe. A takich sitek mam chyba z 8 i spokój.
źródło: comment_F1hyEImJ9WJvPv2LsWZ2kTpCUh6VOE5Y.jpg
Pobierz@destruktiv_komando: a to nie powinno mieć drugiej zamykanej części? Też z takiego piję herbatki, bo jest najprościej to potem umyć
A czy taki zaparzacz nie jest czasem za mały?