@SopranosSyndrome zastanawiam sie wlasnie ostatnio czy jak ludzie zbieraja na kompletne #!$%@? i zachcianki to czy zakladajac zbiorke majac lepszy powod cos bym uzbieral ¯_(ツ)_/¯
@3Xpro: w żaden sposób to tej sytuacji nie umoralnia ani nie unormalnia, ale, że można płacić czesne też za studia dzienne to ty wiedz. Mamy sporo prywatnych uczelni, w tym kilka niezłych. Czesne nie równa się studiom zaocznym.
@SopranosSyndrome czasami się zastanawiam czy aby dla jaj nie zrobić akcji że zbieram na wykład własny na dom, skoro ludzie tak chętnie wpłacają. Albo użyje zamiast swojego zdjęcia - zdjęcia żony :)
@SopranosSyndrome Jezu ale mnie dupa boli. #!$%@?łem całe wakacje w Holandii żeby móc wynająć sobie pokój i jakoś przeżyć a i tak od lutego będę musiał iść do pracy a tutaj... ehh się striggerowałem bo mnie ruszyło personalnie
@SopranosSyndrome: z 10 lat temu była strona USA, w której dziewczyny wrzucały fotki zębów i zbierały na implanty, itp ogólnie piękny uśmiech. Multum ludzi wpłacało pieniądze nawet 50k usd potrafiła zebrać jedna dziewczyna.
@dr_Klotz: jak powstało allegro to sprzedawałem ebooka pdf jak zarobić 1000 zł w internecie. Sprzedawałem za 9,99 zł ludzie kupowali, a w ebooku był tylko napis "Zrób to samo.".
Czy za 4500 zł netto, warto wyprowadzić się od rodziców i zamieszkać w mieście 100k mieszkańców? Czy realnie jestem w stanie się utrzymać i coś odłożyć? #pytanie #zarobki #pracbaza #zycie
Normalny człowiek - uczciwie pracuję, kombinuje żeby związać koniec z końcem.
Różowy pasek - po co pracować jak są spermiarze, #!$%@? #!$%@? ZBIÓRKA.
Wiele zrzutek widziałem i nic mi do tego na co wpłacają ludzie ale w tej chwili wygląda to tak
Dziewczyna zbiera na wakacje > zwierzak potrzebuje protezy > chłopak potrzebuję leków aby podtrzymać życie.
Ręce opadają ¯\_(ツ)_/¯
#zalesie #spermochlip #p0lka #heheszki