Wpis z mikrobloga

#perfumy #afera #moderacja
Obserwujący tag perfumy zapewne widzieli próbę dostania odpowiedzi od zespołu allegro odnośnie "perfum" dostępnych na ich portalu.
Dwa dni temu, po wskazaniu przeze mnie aukcji, która tytułem wprowadzała w błąd (chociażby w porównaniu ze zdjęciem z aukcji), zespół @allegro_pl zobowiązał się do sprawdzenia wskazanych przeze mnie aukcji.
Niestety, żadnej odpowiedzi nie dostałem, więc postanowiłem się przypomnieć dzisiaj we wpisie:
https://www.wykop.pl/wpis/44103363/perfumy-drogie-allegro-pl-allegro-pl-czy-udalo-sie/
Przeglądając tag #perfumy na telefonie, gdzie nie jestem zalogowany, zobaczyłem, że mój wpis zniknął. Będąc zalogowanym, wpis jest widoczny.

Czy to bug czy feature? @m__b @a__s @Moderacja
I dodatkowo @allegro_pl
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Daleki_Jones: Tag afera dodałem dopiero do tego wpisu. I to akurat nie moja sprawa, tylko podłączyłem się do zadanego już pytania, a allegro samo włączyło się do dyskusji. Zerknij na linkowane przeze mnie wpisy.
  • Odpowiedz
@switspl: Jeśli sytuacja się powtórzy, zrób mi screeny na różnych ustawieniach w tagu, ok? Nie stosujemy żadnych mechanizmów blokujących treści w ten sposób, jedyną blokadą jest shadowban, który uzależniony jest od reakcji użytkowników na treść.
  • Odpowiedz