Wpis z mikrobloga

#naukaprogramowania #frontend #programowanie
Ktoś może coś więcej o tym powiedzieć? https://work-on.pl ? Głównie interesowałoby mnie front-end. Pewnie jakoś kursu, wiedza jest marna. Dodatkowo zakres jak przejrzałem też słaby, podstawy podstaw które już umiem. Jednak skusiło mnie zapewnienie 3 miesięcznego stażu, zawsze później może uda się gdzieś załapać i rozwijać dalej. Jak już podszlifuje sie skilla to wtedy ma się co w CV wpisać + fajne portfolio i coś pyknie.
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Bruno_: też tak myślę, ale jak to działa? W sensie zbierają ludzi, dostają dofinansowania i dotacje, uczą ludzi gówien. Później nikt nadal nic nie umie, stażu nie załatwiają i mają hajs z dotacji? Piszą, że płacą za obecności na kursie, załatwiają staż 3 miesięczny itd to chyba musi być jakoś uwzględnione w umowie? Sorki za pytania, ale może wiesz coś a jestem ciekaw jak to działa bo nie pierwszy raz
  • Odpowiedz
@NickciN: @Bruno_: wg mnie to szukanie jeleni. Wybiorą co bardziej kumatych na tych kursach (pewnie kilku się znajdzie), później w---------ą do jakiejś firmy na 3 miesięczny kołchoz na pełen etat za zawrotne 6.78zł/h xD

> Za udział w stażach zawodowych Uczestnicy projektu otrzymają stypendium stażowe.

> Godzinowa stawka stypendium szkoleniowego wynosi 6,78 zł netto.

> Miesięczna stawka stypendium stażowego wynosi 1017,40 zł netto.
  • Odpowiedz