Wpis z mikrobloga

@Stan_Dembinsky: Ty poważnie myślisz, że ona coś zmieni? Dzięki niej nie będzie głodu, wojen, handlu ludźmi, narkotyków, katastrofy ekologiczne znikną, zwierzęta nie będą zabijane? Ludzie mordują się co minute, a ty myślisz, że młoda dziewczyna sterowana przez kogoś innego zdoła coś zmienić? Było wielu takich, co gadali podobnie jak ona, a sami nie stosowali się do własnych zasad.

Ok, robi coś dobrego, ale czy to coś zmieni? Nagle ludzie się
  • Odpowiedz
@Logytaze:Jak sama? Ona opowie o tym, jak ziemia jest zagrożona powodziami, globalnym ociepleniem, globalnym śmietnikiem i ludzie wielce zdziwieni otworzą oczy i będą się wpatrywać i nie dowierzać. Śmieszy mnie to, że jakaś młoda dziewczyna mówi coś, co jest oczywiste. Nie wiem po cholerę występuje, mało takich było? Popłacze się, opowie jak to jej i przyrodzie źle i wszyscy wzruszeni będą klaskać i przytakiwać, po czym wrócą do codzienności i
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Mamy rozumieć, że twoim zdaniem lewica wierzy, że jedna osoba zatrzyma globalne ocieplenie? Ile ty masz IQ?

@Logytaze: Czytając ostatnio komentarze na Wykopie twierdzące, że naśmiewanie się z tej dziewczynki spowoduje zagładę ludzkości, można odnieść takie wrażenie.
  • Odpowiedz
@ibilon: Podaj przykład takiego wpisu. Ja jedynie widzę prawdziwe podsumowanie, że 90% wpisów krytykujących dziewczynę polega na wytknięciu jej wyglądu. Czytając wykopowe konserwy i pseudonaukowców mam wrażenie, że cofnąłem się do podstawówki.
  • Odpowiedz