Wpis z mikrobloga

• 33
@vytah @Nudel1306 był taki okres że się nie opłacało bo wszystko było na HBO i Disney a obie można było zgarnąć w ramach abonamentu na necie i fonie a teraz wysrało tego tyle że stare dyski talerzowe musiałem odkurzyć i podłączyć do kompa żeby zwiększyć miejsce na dane ( ͡° ͜ʖ ͡°)-
  • Odpowiedz
  • 2
@Trax94 część ogarniam barterem. Z racji tego że mam wyżej wymienione a znajomi mają inne to wymieniamy się i takim oto sposobem mam w zasadzie wszystkie w ramach abonamentu ale i tak ciągnę z sieci bo latanie po apkach zajmuje więcej czasu niż pobranie tego na kompa ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 4
@murdoc ja tak miałem z Biały Lotos. 1 sezon na Max a drugi mi na Netflix wyskoczył czy na Prime. Pomyślałem co do k---y i pobrałem drugi na dysk ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Afrobiker to ktoś poszedł w vod? Myślałem że tylko ludzie którzy nie ogarniaja torrentow. Ale ci którzy ogarniają a poszli w vod to powinno być trochę wstyd XD
  • Odpowiedz
@Afrobiker lol, proponowali, nie brałem ( ͡º ͜ʖ͡º) w sumie miałem ale nie korzystałem, przecież mam torrenty ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 0
@korni007 ja dałem się przekonać lenistwu. Załadowałem apkę na PS4 wracałem po pracy siadałem i odpalałem. Oszczędziłem kilka zł na prądzie ( ͡~ ͜ʖ ͡°) kiedyś miałem jeszcze lepszy patent. PS3 miałem spięte na sztywno po kablu z kompem na którym zasysałem wszystko. Wracałem po pracy odpalałem konsolę wchodziłem na folder "pobrane" i oglądałem na TV ()
  • Odpowiedz