Aktywne Wpisy

WarmianinPodlaski +309
Jak myślicie dokąd mogą posunąć sie deweloperzy w swojej propagandzie ? podsyłam baner w centrum Legnicy który zrobił na mnie wielkie wrażenie XD #nieruchomosci
źródło: 1000016805
Pobierz
AST0N +34
Jakbyśmy chcieli zrobić bingo z samymi sztandarowymi tekstami Milana, to byłoby ciężko, bo do bingo trzeba by wrzucić przynajmniej 9 tekstów, a ja odnoszę wrażenie, że on w kółko mówi ich tylko 5 xD
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo

@januszzbloku: pralke tez mozna zaprogramowac a nikt nie mowi na nia "maszyna programacyjna" xD
@FadingTears:
HTML5 + CSS3 są zupełne w sensie Turinga, więc są językiem programawania :P
https://pl.wikipedia.org/wiki/Programowanie_deklaratywne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@karer: z tego powodu kobiety też mogą programować :P
Komentarz usunięty przez autora
@adam-langowicz: Po pierwsze: język programowania deklaratywnego to trochę błędna nazwa, sugerująca że HTML to język programowania - w mowie potocznej można oczywiście używać, ale oficjalnie czy w środowisku ludzi z branży już niekoniecznie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jak już coś to lepiej mówić język deklaratywny albo najlepiej język znaczników.
Po drugie: jak już cytujesz Wikipedię to masz tam nawet:
I oczywiście w tym kontekście bardzo trzyma się kupy to, że odpowiedzi w familiadzie są od "ankietowanych".
Po prostu na 100 losowych osób, zapytanych na ulicy o język programowania 38 odpowiedziało że "HTML", 27 odpowiedziało "Java Script", a 26 odpowiedziało "C++".
9 ankietowanych odpowiedziało w odmienny sposób niż te trzy odpowiedzi ;)
Już to widzę;)