Aktywne Wpisy
Antorus +535
Zróbcie już ta aborcję do 12 tygodnia i po sprawie, tak jest w całej Unii prawie. Po co znowu się żreć o takie bzdety jak tu trzeba państwo do kupy poskładać i odbudować relacje ze wszystkimi sojusznikami.
Katoliccy fanatycy zawsze mają wyjście: po prostu nie robić sobie aborcji xD bo to nie tak, że biegają lewackie bojówki i ładują baby w ciąży na nosze siłą. Chociaż tvpis mógł to wam tak przedstawić.
Katoliccy fanatycy zawsze mają wyjście: po prostu nie robić sobie aborcji xD bo to nie tak, że biegają lewackie bojówki i ładują baby w ciąży na nosze siłą. Chociaż tvpis mógł to wam tak przedstawić.
dariusz44 +569
#bekazpisu #wybory #oswiadczenie
Uwaga mam ważny komunikat, do wszystkich symetrystów twierdzących, że żadna władza nigdy nikogo nie rozliczyła, i nikt z PISu nie pójdzie siedzeć.
Otóż nikt nigdy w historii 3RP nie łamał prawa tak masowo, i bezczelnie jak PIS. I bekną za to NA PEWNO!
Zatem spotkajmy się za rok, od utworzenia nowego rządu, i jeżeli żaden z czołowych polityków PiS (Obajtki, Ziobry, Szydła i tak dalej. Pierwszy garnitur PISu)
Uwaga mam ważny komunikat, do wszystkich symetrystów twierdzących, że żadna władza nigdy nikogo nie rozliczyła, i nikt z PISu nie pójdzie siedzeć.
Otóż nikt nigdy w historii 3RP nie łamał prawa tak masowo, i bezczelnie jak PIS. I bekną za to NA PEWNO!
Zatem spotkajmy się za rok, od utworzenia nowego rządu, i jeżeli żaden z czołowych polityków PiS (Obajtki, Ziobry, Szydła i tak dalej. Pierwszy garnitur PISu)
Komentarz usunięty przez moderatora
@graf_zero: Nie, niech się bogacą, ale nie kosztem degradacji środowiska naturalnego.
@graf_zero: Tylko co po ograniczaniu przez białego człowieka wytwarzania CO2, gdy to właśnie żółci i brązowi najwięcej tego CO2 wytwarzają?
powoduje, że przed oczami od razu mam prawicowego oszołoma, który jest za tępy żeby zrozumieć że jeśli coś jest nasze i jest gównem, to jak najbardziej należy to nazywać gównem i piętnować, a nie szczuć tych, którzy mają odwagę mówić, że z nami jest coś nie tak.
@mroznykasztan: Nie. Każdy biały wytwarza tyle co dwóch zółtych i nawet do 4 ciemnobrązowych.
@Koloses: Akurat to dosyć mocny argument biorąc pod uwagę że Chiny mają
@mam_klucz_do_sracza: Bo Chiny i Indie nie zanieczyszczają najbardziej środowiska, tylko USA, Kanada, Australia, Bliski Wschód i Kazachstan. Chiny i Indie zanieczyszczają środowisko mniej niż Polska
Europa, USA i państwa sojusznicze z kręgu kultury zachodniej to największe rynki zbytu i największe ośrodki przemysłowe świata.
Jeżeli te ośrodki ogranicza emisje plus przyjmą polityke ekologiczna to reszta świata tez będzie musiała to zrobić.
Wystarczy zamknąć rynki dla nieekologicznych firm. Zobaczysz jak szybko się dostosują
I co to zmienia skoro białych jest kilkakrotnie mniej niż pozostałych?
@mam_klucz_do_sracza: poniewaz oni zanieczyszczają , bo my kupujemy.
i tak jak @ZaplutyKarzelReakcji mowi - jesteśmy silniejsi. Możemy siłą zmusić te państwa do polityki ekologicznej, bo to nam sprzedają swoje towary.
@arczer: jesli dla Ciebie liczenie rzeczy per capita to jest fikołek mentalny, to mam dla Ciebie bardzo, ale to bardzo złą wiadomość