Aktywne Wpisy
open_or_die +1012
Moja wieś nie zawiodła xD
Na 330 mieszkańców tylko 1 osoba oddała głos na kandydata z listy KO i bylem to ja xD
#wybory
Na 330 mieszkańców tylko 1 osoba oddała głos na kandydata z listy KO i bylem to ja xD
#wybory
Kruk_98 +1130
Babcia sie popłakała jak powiedziałem że na schetyne głosowałem do senatu XDDDDD i zaczęła mi mówić że przez moje pokolenie ruskie nas napadną, wspaniały moment, czekałem na niego 8 lat a smaku dodał hymn niemiec który puściłem żeby leciał w tle podczas rozmowy #wybory
@bijotai: ale przestań tak bezczelnie kłamać, przecież to widać te twoje nieudolne trolowanie xD
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Selekcja naturalna, ludzie bez szczepień i ludzie którzy nie mogą mieć szczepień umrą, eliminując głupie i słabe geny ze społeczeństwa. Same plusy moim zdaniem.
a ty się doucz dlaczego wymagane są obowiązkowe szczepienia i po co się tak robi
tak to już jest, że najszybciej zwraca na siebie uwagę idiota
nie, mój argument jest na przykładzie, nie trzymaj beczek z benzyną i łatwopalnych substancji w mieszkaniu w bloku, bo możesz zrobić krzywdę sobie i całemu osiedlu
@wykopcjusz dlatego są za penalizacją posiadania narkotyków i przeciwko jednopłciowym związkom partnerskim? xD
@wykopcjusz: Chyba, że chce być homoseksualistą to może #!$%@?ć. Konfederacja to partia dla Seb i Karyn.