Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
![](https://wykop.pl/cdn/c3397992/mickpl_54ae0a4298,q60.jpg)
mickpl +112
Fajnie byłoby się tak urodzić, aby po studiach wchodzić na rynek pracy w latach 90. Ktoś powie, że bieda i syf. To prawda. Ale też najlepsze dwie dekady w historii Polski dla rozwoju wszelakich biznesów ever.
Reformy Balcerowicza to była ogromna szansa. Ludzie rozwijali wielomilionowe biznesy prostymi patentami typu pojadę do Niemiec i przywiozę telewizory, które sprzedam na targu XD Albo handlowali gaciami i stawiali za to chałupy.
Dużo tych firemek popadało
Reformy Balcerowicza to była ogromna szansa. Ludzie rozwijali wielomilionowe biznesy prostymi patentami typu pojadę do Niemiec i przywiozę telewizory, które sprzedam na targu XD Albo handlowali gaciami i stawiali za to chałupy.
Dużo tych firemek popadało
#mcdonald #nadczlowiek
Skoro dali taka opcje to po co stać w kolejce jak zwierzęta. W końcu co to za restauracja która nie serwuje do stolika ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bte. chcecie ledwie co upieczone frytki? Zamowcie je bez soli.
Nie wiem jak w Polsce ale w Niemcowie mamy takie plastiki jak wyżej ale też jest możliwość zamówienia przez aplikację do stolika-kazdy stolik ma swój numer.
Można też złożyć zamówienie jak się jest w drodze i wchodzisz na gotowe
W niektórych miastach są dostawy do domu
ale to chyba zależy od kierownika restauracji, inny mcodnald= inne zasady (tak myślę)
Komentarz usunięty przez autora
Wolałem jednak Maka w starej formie. Oczojebny czerwony i żółty wszędzie, miejsce to nie pozostawało najmniejszych wątpliwości że jesteś w knajpie z niezdrowym tłustym żarciem i że powinno być to odwiedzane raz na jakiś czas a nie regularnie.
@Antorus: z jednej strony to Mac spoko pod tym kątem, bo wszystko rozpisane, makro składy łatwo dostępne, a w restauracji to nie wiesz co dostaniesz xd
@fizzly: dodatkowa praca? Widać, że nie pracowałeś nigdy za kasą. Każdy pretekst żeby się przejść jest dobry. Jak pracowałem w empiku to prawie zawsze prowadziłem klienta do odpowiedniej półki bo tak musieliśmy i nigdy nie uważałem tego za dodatkową pracę. Zawsze lepiej raz na