Wpis z mikrobloga

@Ilythiiri: Przekonales mnie. Nie umiem tak dobrze programowac, ale przygotuje materialy i zrobie własny bootcamp. Tylko konkurencyjnie zmniejsze cene do 500 PLN, to ludzie beda sie zabijac :V Dodam do tego jakiś fajny certyfikacik podbity orderem z ziemniaka i gra gitarra.
  • Odpowiedz
@farmaceut: Osobiście martwiłem się bootcampami póki nie policzyłem tego. Kiedyś były bootcampy półroczne i roczne - te coraz ciężej znaleźć. Przybywa za to bootcampów typu "nauczymy Cię programować za 15k w tydzień" i to dowodzi ,że ta działalność to szwindel.

Patrzę teraz na inną "dobrą bootcampownie" i widzę, że też kursy nie są już roczne/półroczne a 9 i 4 miesięczne. Z tą miałem przez chwilę styczność bo firma w której
  • Odpowiedz
@Ilythiiri: No to cyk! Zrobie bootcamp 6h, podczas ktorego naucze ich Numpy, Scipy, Pandas, vanilla Python, do tego moze Flask i Django, a na koniec walne TensorFlow, Keras, PyTorch oraz SciKit
Mowie Ci Miras - nie znam sie tak dobrze, aby wykladac je - ale to jest przepis na biznes. Cerfytikacik 'szkoła farmaceuta z wykop.pl' i od razu beda ich brac. Po co repozytoria na GitHubie ( ͡° ͜
  • Odpowiedz
@farmaceut: ale nie rozumiem? masz jakiś żal że są bootcampy? jest wolny rynek, każdy robi to co mu pasuje i się podoba, sam pracuję w javie, mam nawet dyplom ze studiów, ale nie patrzę w taki sposób na bootcapmy bo to dziwne zachowanie, dla mnie są spoko, równie dobrze móżna mówić o szkołach językowych, czy kursach na trenera personalnego w dwa dni, z tego co zauważyłem na wykopie to najbardziej
  • Odpowiedz