Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
dplus2 +373
Pan wielki przedsiębiorca chyba właśnie sobie sprezentował efekt odwrotny od zamierzonego. Na Linkedin peany pochwalne wobec mbanku
#mbank
#mbank
źródło: 1719475031483
Pobierz

Co najlepsze opinie w Google to same 5.
#programowanie #naukaprogramowania #programista15k #python #java
źródło: comment_YuM58xaMdHrkwekOMrtBwbf2gk9fmoci.jpg
PobierzDawno nie widziałem tak taniego, zmyślonego gówna.
Sam bylem na swego codzaju bootcampie, 8h dziennie przed 4 miesiące + miesiąc praktyk w firmie IT. Ale to raczej jako dodatek do studiów technicznych. Z 10 osób z kursu do branży dostały się dwie, które najmocniej interesowały się tematem i to po prostu byla ich działka.
Czemu oni chcą tych frajerów w 1,5 miesiąca nauczyć?
@Vetinari: pewnie powtarza to, czego jej na kursie nie nauczyli ( ͡° ͜ʖ ͡°) Az sie
Pozwole zawolac komentujacych wpis: @mprzemo @Vetinari @michael93pl @CapoDiPtakMuzzapi @BrakPomysluNaNick @NiewielkiKonikPolny
Ja nie twierdzę, że ktoś po kursie nie dostał pracy. Ja twierdzę, że musi to być marny procent bo nie spotykam tych ludzi raczej a opinie które znam od ludzi którzy spotkali są jednoznacznie negatywne.
Jeszcze kwestia budżetu reklamowego - kurs potrafi kosztować 10-15 tysięcy od osoby. Osób w grupie masz 20-30. Łatwo policzyć ,że razem jest to z jednej grupy urobku w 1.5 miesiąca (sprawdziłem, tyle trwa kurs stacjonarny*) od 200000 do 450000 dochodu.
Jest to według mnie tak dochodowe, że nawet po odliczeniu kosztów pracowników - podają ,że kurs to 434 godziny, jeśli nawet 100% to wykładowcy zarabiający po 100zł nie wezmą więcej niż