Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

W tym miejscu chciałbym polecić grę fabularną na mirko, jaka startuje na przełomie września i października, w klimatach Star Wars! YEAH! Sam biorę udział i zachęcam do wspólnej zabawy. Więcej znajdziecie na tagach:
#lacunafabularnie i #lacunafabularniestarwars

Trailer przygody w załączeniu :)

Najnowszy wpis wprowadzający do przygody:
Lisaros - W tym miejscu chciałbym polecić grę fabularną na mirko, jaka startuje na pr...
  • Odpowiedz
W związku z tym, że przeszedłem top20 zamierzam zrobić znalezisko, w którym opiszę pokrótce wszystkie te gry, napiszę, czemu moim zdaniem są wyjątkowe, dam uwagi w kwestiach technicznych i postaram się ocenić, które gry są dzisiaj w jakim stopniu grywalne.

Zanim to jednak nastąpi uważam, że przydałoby się uzupełnić tę listę przynajmniej o dwie pozycje. Jedną będzie na pewno Dark Sun: Shattered Lands.

Co do drugiej liczę na Wasze podpowiedzi! Można zgłaszać dowolne crpg
  • Odpowiedz
@Lisaros: Kurde pograłbym w te stare rpgi, ale brak języka polskiego + przestarzała i skomplikowana mechanika mnie skutecznie odrzucają. Tak czy siak "Lands of Lore: Chaos na tronie" wydaje się ciekawy do przerobienia.
  • Odpowiedz
@Lisaros: Boże człowieku, Twoje wpisy (i cały cykl) to pure gold100% quality by USA
uwielbiam czytać te historie o starych rpg-ach, z braku czasu już nie mogę sobie pozwolić na takie nałogowe granie, ale opisik, recenzja - bardzo chętnie
  • Odpowiedz