Aktywne Wpisy

wykop +20
Nowe aplikacje Wykopu już na horyzoncie! 🚀 💙
Od dłuższego czasu pracujemy nad nowymi wersjami aplikacji dla Androida i iOS-a. Chcemy, żeby korzystanie z Wykopu było przyjemniejsze - szybsze, wygodniejsze i po prostu bardziej „Wasze”.
Dziś robimy kolejny krok - ruszamy z testami nowych aplikacji, a Was zapraszamy do udziału w nich. Wasze opinie pomogą nam dopracować Wykop tak, by korzystanie z niego na co dzień było jeszcze wygodniejsze, zanim oficjalna wersja trafi
Od dłuższego czasu pracujemy nad nowymi wersjami aplikacji dla Androida i iOS-a. Chcemy, żeby korzystanie z Wykopu było przyjemniejsze - szybsze, wygodniejsze i po prostu bardziej „Wasze”.
Dziś robimy kolejny krok - ruszamy z testami nowych aplikacji, a Was zapraszamy do udziału w nich. Wasze opinie pomogą nam dopracować Wykop tak, by korzystanie z niego na co dzień było jeszcze wygodniejsze, zanim oficjalna wersja trafi

Wrocław. Podobno jedno z najbogatszych miast jednego z najszybciej rozwijających się państw w Europie.
A tu kolejka do sklepu z używanymi ubraniami na kilka minut przed otwarciem.
#wroclaw #50twarzybiedy
A tu kolejka do sklepu z używanymi ubraniami na kilka minut przed otwarciem.
#wroclaw #50twarzybiedy
źródło: IMG_20251112_085918
Pobierz

Daj plusa jak wiesz o co chodzi.( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gimbynieznajo
źródło: comment_2mOOxhiH3A0hemFNYnP57RN775Up80ly.jpg
Pobierz@Alibabaa
Jaki ja obsrany byłem XD, od tamtego czasu nie logowałem się na maila, na którego przyszedł liścik
SŁUŻBA OBRONY CYBERPRZESTRZENI im. Bronisława Komorowskiego xd
Pobieraczek przegrał w sądzie. Użytkownicy odzyskają pieniądze
25.04.2018 16:13
Regulamin nie pomógł - nieuczciwy serwis przegrał sześcioletnią sądową batalię. Setki osób mogą spodziewać się zwrotu pieniędzy.
Więcej: https://www.radiozet.pl/Technologia/Technologia/Pobieraczek-przegral-w-sadzie.-Uzytkownicy-odzyskaja-pieniadze
źródło: comment_0z91IZrhj7syDnmnuJGkwL4OtPGwrJAx.jpg
PobierzXd kazałem olać