Aktywne Wpisy

simpiara +132
Dla miłośników zwierzaków (albo i nie)
Mam dziś dla Was 4 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).
Mam dziś dla Was 4 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).

solejukowski +7
Tak właściwie to jakie są takie konkretne i realne oczekiwania tej grupy antypsiarzy tutejszej? Jakbyście wysłali swojego wysłannika do premiera, to czego by od niego chciał?
#psiarze
#psiarze

@jestem_na_dworzu: https://pl.wikipedia.org/wiki/Wybory_parlamentarne_w_Polsce_w_1991_roku I co teraz, głupio Ci?
@4tek: Nie twierdzę, tak było - pooglądaj sobie wiadomości z lat 2010-2015 - masz dużo dostępnych nagrań w internecie.
podajcie mi chociaż 5 przypadków kiedy TVP pod nową władzą skrytykowała PiS i nie broniła ich podczas wychodzących afer. tak jak pisał Roxar123 i uchoSorosa: wcześniej można było w TVP spotkać się z krytyką każdej partii. TVN wcześniej i nawet teraz jest czasem krytyczna wobec PO. Poza tym prywatna stacja może krytykować kogo chce, ale od mediów publicznych które są finansowane przez podatników o różnych poglądach
Komentarz usunięty przez moderatora
(✌ ゚ ∀ ゚)☞
Za czasów rządów PO była też Anita Gargas, nawet w 2009 ja awansowali w TVP.
Zmienił się tylko styl emitowanej propagandy - od tej dojrzałej, w której poprzez selektywny dobór faktów, ekspertów i tematów buduje się u odbiorcy wrażenie wyciągania "własnych" wniosków ze zmanipulowanych danych wejściowych po tę dzisiejszą, która serwują odbiorcom własne wnioskowanie jako prawdę objawioną.
Obecnie mamy jednak
@porBorewicz07: obserwatorzy OBWE mam nadzieję, że potwierdzą to co napisałem.
@DizzyEgg: Nie tylko TVP, TVN-opozycyjny pomija Konfederację, choć fakt TVP jest TVPiS i że tak lekko się wyrażę - przegina pałę.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora