Aktywne Wpisy

Kolorowezworki +223
Zdałem sobie sprawę, że przepisowa jazda po Polsce jest nie lada wyzwaniem. Podczas moich ostatnich wyjazdów, których trasa łącznie to ponad 2k km, postanowiłem sobie, że będę jechał w 100% zgodnie z przepisami. W przypadku ograniczenia prędkości - tempomat +7km/h bo o tyle mniej więcej zawyża mój prędkościomierz. Inni kierowcy się zachowują jak jakieś małpy - podjeżdżają pod dupę, machają łapami, migają światłami, wyprzedzają i hamują przed maską, wyprzedzają na trzeciego, wyprzedzają

bugzer +2
#komputery #internet #pc #gry
Kiedyś byłem zapalonym graczem, ale nie mogłem sobie pozwolić na fajny sprzęt bo zwyczajnie mojego starego nie było na to stać. Od tego czasu mineło 15 lat, kupiłem swoje mieszkanie i wypadało by kupić jakiś fajny komputerek do gier, ale wypadłem z rynku na naście lat i kompletnie nie wiem gdzie szukać. Ile teraz trzeba wydać na PC, żeby pograć
Kiedyś byłem zapalonym graczem, ale nie mogłem sobie pozwolić na fajny sprzęt bo zwyczajnie mojego starego nie było na to stać. Od tego czasu mineło 15 lat, kupiłem swoje mieszkanie i wypadało by kupić jakiś fajny komputerek do gier, ale wypadłem z rynku na naście lat i kompletnie nie wiem gdzie szukać. Ile teraz trzeba wydać na PC, żeby pograć

#polityka #neuropa #bekazpisu #bekazprawakow #bekazlewactwa #bekazpodludzi
Komentarz usunięty przez autora
@Klimbert: a najgorsze,że starsi ludzie nie widzą tej manipulacji mediów, sądzą,że tak po prostu jest i nie da się wytłumaczyć tego
Polaki to jest taka upośledzona zlotka rybka z wodogłowiem. Wszystko łykniecie jak wam się wystarczająco dużo natlucze tego do głowy. Ciekawe gdzie ty te wnikliwa obserwacje łykales. Na gw czy czytając twity lisa?
źródło: comment_Oy39JS6V7ov5Ix3efs1EH5ceqGF1GALb.jpg
Pobierz@Klimbert: wszystkie takie są. Radzę poczytać "Wiek propagandy"
@4tek: poinformowała i to obszernie, zarówno TVP LINK (wisiało na głównej tvp.info co najmniej 2 dni), jak i TVN LINK. Prawica nie była wtedy usatysfakcjonowana tylko dlatego, że liczyła na 4 godzinną transmisję i to najlepiej na żywo. Ale prawicowe obsesje nie są wyznacznikiem obiektywizmu mediów w Polsce. Także nie przekręcaj.
To w ramach rewanżu może pomożesz mi