Aktywne Wpisy

RenkaRenkeMyje +447
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

vieniasn +325
wziąłem zły ryż i ten brązowy się gotuje pół godziny zamiast 15 minut ludzie złoci jednak co biały to biały

#policja #cowolnowojewodzietonietobiesmrodzie #trojmiasto
źródło: comment_EFoJJCKakkcZE69aU3A6wVp2ymr9A4wy.gif
Pobierz@bezlofficial: Nie, to kawałek plastiku, który będzie się rozkładał, pylił i przenikał do wody i gleby trując nas przez dziesięciolecia!
Komentarz usunięty przez autora
Ona tylko obkopuje opony jak stare dziady na wsi opony czy twardo napompowana..( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
Policjantw wyrzuca kiepa - J---Ć POLICJE, ACAB, WCZORAJ WYSTAWILI MI 5 MANDATUF ZA ODDYCHANIE11!1!!
Komentarz usunięty przez autora
@Markizek: Ja miałem za to sprawę w sądzie, bo odmówiłem przyjęcia mandatu.
Raz już podobną historie słyszałem, że typ miał p--------e z bagietami bo ośmielił się coś im wytknąć.
Sami nie chcecie mieć do czynienia z formalistami a robicie to samo. podwójne standardy ?
Kiepa na ziemię w------a i już kręcenie afery. Mega dziecinne to jest i śmieszne. Ile masz lat ? 15 i jesteś zły bo dostałeś mandat za picie w miejscu publicznym czy coś ?
@KimDzongJaroslaw: Jeśli to kamera w jakiejś większej firmie, gdzie dostęp do nagrań ma x ochroniarzy to nic nie zrobią.
Ochroniarze może i mają dostęp do nagrań, ale nie sądze żeby mieli zgode na upublicznianie czegokolwiek.
@KimDzongJaroslaw: No już widzę jak przycisną prezesa kopalni, huty czy innej elektrowni (takie przykłady podaję, bo są u mnie w mieście).
Oczywiście jakiś januszpol z 10 pracownikami nie będzie się stawiał, ale pisałem o dużych firmach.