@v1lk: kiedyś śmiałem się z kolegi który twierdził że jedzenie jest najważniejsze, ja uważałem że to strata kasy i ważne żeby kicha była napchana, jednak z wiekiem trochę zmieniłem podejście, mogę chodzić w podartych spodniach ale na jedzeniu nie będę oszczędzał.
@FejsFak i tak, na jedzeniu się nie oszczędza ale też lepiej nie przepłacać za coś co można zrobić samemu, totalnie nic mi do tego mireczku ważne że Ci smakuje ( ͡º͜ʖ͡º)
@v1lk: Zależy od pracy oczywiście, ale często jeśli poświęcisz czas, który byś stracił na przygotowanie takiego jedzenia na pracę, to jest duże prawdopodobieństwo, że ci się to zwróci z nawiązką. Szczególnie że musisz odjąć sobie jeszcze cenę produktów. No i nie każdy lubi gotować. ;)
@v1lk: ale nie jestem w stanie czegoś takiego ugotować bo po pierwsze nie umiem a po drugie nie mam czasu, jest to dosyć zróżnicowane jedzenie, w zupach są różne dodatki typu pietruszka, koperek, marchewka itp, sam bym tego nie ogarnął
źródło: comment_Zjchj10x3rO6yqlOGef3AZqVfHU5KNlZ.jpg
PobierzZa taką kwotę w domu mogę mieć schabowego codziennie i dodatkowo śniadanie i kolację |૦ઁ෴૦ઁ|
@v1lk: sam gotujesz i zmywasz?
@Shellthorn:
źródło: comment_ucoUTURsAymItYjqCAorpNQxGK8oh6Ic.jpg
PobierzOd zawsze lubiłem gotować to też dlatego sprawia mi to większa przyjemność chyba niż jedzenie w restauracji ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ale za budżet który wydajesz na to 1 danie dziennie można by jeść 3 posiłki gdybyś je sam robi, i o to mi chodzi