Aktywne Wpisy
just-dont-panic +168
No i przyszla ( ͡° ͜ʖ ͡°) pierwszy raz w życiu 5 cyfrowa. Trochę dumny, trochę już nie robi to na mnie takiego wrażenia, jak w czasach kiedy zarabiałem 2800 i wyobrażałem sobie jakby to było zarabiać dychę.
Tak czy siak cieszę się, warto było iść na studia, warto było chodzić na co druga imprezę, warto było coś zmienić w życiu. Pozdrawiam wszystkich ( ͡° ͜ʖ
Tak czy siak cieszę się, warto było iść na studia, warto było chodzić na co druga imprezę, warto było coś zmienić w życiu. Pozdrawiam wszystkich ( ͡° ͜ʖ
SaintWykopek +247
#mikrokoksy #silownia
Wpi + mieszanka fruktozy cukrów prostych i zlozonych
Przed normalny posiłek b + ww i odrobina fatu 5-10g max.
Generalnie przed i po to moje największe posiłki.
@DanielKrul: Ja jem do bólu, głównie wpycham węgle, średnio wychodzi mi 2000kcal 70b/300ww/50t coś takiego. Dopiero po jakiś 2h biorę sobie preworkout i ogarniam się do treningu. Przed ważnymi treningami, już dzień wcześniej wrzucam mnóstwo kcal, bo zauważyłem że to też pozytywnie
@DanielKrul: Heh no ja już mam opatentowany sposób przed naprawdę ważnymi sesjami :) Dzień wcześniej wieczorem jem pizze/maka/kfc, 3000-4000kcal, do tego dobijam to kilkoma piwami. Następnie rano wlatują tosty+jajecznica+WPC do tego kleik ryżowy z połową puszki brzoskwini + jakiś batonik/drożdżówka/ciastko i jazda na trening :)
@markov90: Cholina CDP + kofeina + ALCAR + Huperzyna, to taki standard dla mnie, żeby być skoncentrowanym na treningu.