Wpis z mikrobloga

Co jecie jako posiłek przetreningowy i ile czekacie do treningu? Czego szczegolnie unikac? Często na treningu czuję się ocięzaly i mam wzdęcia czego chciałbym się pozbyc dzieki i pozdrawiam

@DanielKrul: Ja jem do bólu, głównie wpycham węgle, średnio wychodzi mi 2000kcal 70b/300ww/50t coś takiego. Dopiero po jakiś 2h biorę sobie preworkout i ogarniam się do treningu. Przed ważnymi treningami, już dzień wcześniej wrzucam mnóstwo kcal, bo zauważyłem że to też pozytywnie
jak dzien wczesniej troche zachlam przez co przekrocze zapotrzebowanie o tysiac to na drugi dzien najlepszy performance xd

@DanielKrul: Heh no ja już mam opatentowany sposób przed naprawdę ważnymi sesjami :) Dzień wcześniej wieczorem jem pizze/maka/kfc, 3000-4000kcal, do tego dobijam to kilkoma piwami. Następnie rano wlatują tosty+jajecznica+WPC do tego kleik ryżowy z połową puszki brzoskwini + jakiś batonik/drożdżówka/ciastko i jazda na trening :)
@DanielKrul: Swego czasu jadlem 200g kury, 100g ryzu, ketchup 1h przed treningiem, na trening bralem 100-120g cheeriosow bo czulem sie jak gowno i bylem flakiem bez tego. Po treningu 250g twarogu z owocami i platkami