@will_I_aint: Odblokowanie telefonu to czynność mechaniczna a zaruchanie wiąże się zwykle z nakłonieniem drugiej osoby do takiej czynności co jest inherentnie dużo trudniejsze bo wymaga przypodobania się tej osobie
@tyrytyty: spoko, to dla beki tylko przecież, odgłos pękających dup przegrywów = bezcenne xD
aczkolwiek jakby nie patrzeć ruchanie = konieczny warunek przetrwania gatunku / narodu ¯\_(ツ)_/¯ czego nie da się powiedzieć o obsłudze smartfona; ciężko nam się postawić w roli starszych, ale oni komunikowali się przez większość swojego życia kręcąc korbką telefonu, albo gorzej - pisząc listy xD fakt że mogą mieć problem z obsługą nowoczesnych technologii ma się
@tyrytyty: zastosowałeś tzw dowód anegdotyczny, akurat w moim przypadku miałem tego potwierdzenie też w UK. Prezes mojej firmy, gość z tytułem szlacheckim xD, bogaty, posiadający wiele firm, co prawda potrafił obsługiwać telefon, ale nieustannie zawracał dupe sekretarce jakimiś najprostszymi głupotami związanymi z jego obsługą, do tego stopnia że biedna babka była na skraju załamania nerwowego xD bo objaśnianie mu, zazwyczaj przez telefon, naprawdę prostych rzeczy czasami graniczyło z niemożliwością
#memy #humorobrazkowy #takaprawda #heheszki
źródło: comment_grKAW9OsLZ2CuqvmqPPAcckn5QzNrhab.jpg
Pobierzźródło: comment_nRffi8ZtADR8OA4n2o7lYq4qFJul1dG6.jpg
Pobierz@ImInLoveWithTheCoco:
[X] doubt
aczkolwiek jakby nie patrzeć ruchanie = konieczny warunek przetrwania gatunku / narodu ¯\_(ツ)_/¯ czego nie da się powiedzieć o obsłudze smartfona; ciężko nam się postawić w roli starszych, ale oni komunikowali się przez większość swojego życia kręcąc korbką telefonu, albo gorzej - pisząc listy xD fakt że mogą mieć problem z obsługą nowoczesnych technologii ma się
@Nerlo: Odsunie się ją ręką i pójdzie dalej. Jeśli myślisz, że prawiczki to tylko ludzie, którzy się boją odezwać do drugiej osoby to się mylisz.
Musisz nie być debilem żeby odblokować telefon i nie kupić garnków za 8 tys
Serio nie widzisz różnicy?