@Sagez: Wiem, że temat trochę stary ale nigdzie w internecie nie znalazłem odpowiedzi. Od 2 dni gram właśnie w Economy and Combat Rebalance i bawię się doskonale pod rzucanie/pułapki/skradanie. Nigdy tak nie grałem, a po przejściu wielokrotnie F2 jest to jakaś nowość. Mam tylko pytanie odnośnie tych specjalnych ataków będąc na stealth, to się odblokowuje z jakimś lvl/bronią/perkiem? Dzięki za odpowiedź i co najważniejsze to dzięki za informacje o tym
@Pazox: Nic nie szkodzi, bardzo mnie ucieszyła ta wiadomość. Wiem, że zostały dodane 2 rodzaje ''cichego'' ataku, ale nie mam pojęcia jak je aktywować. Wydaje mi się na logikę, że to tylko kwestia skilla oraz używanej broni. Odpowiedź może być gdzieś w tym temacie: https://www.nma-fallout.com/threads/economy-and-combat-rebalance-mod.193578/
@Sagez: Super, trochę poszukałem przy porannej kawie i z tego co wyczytałem to wydaje mi się, że zadaje się większy dmg przy ataku w plecy będąc na stealth oraz można kogoś ogłuszyć przy użyciu blunt weapon typu pałka policyjna czy łom. Nie wiem tylko czy można to robić od razu o ile się nie zostanie wykrytym czy od jakiegoś poziomu stealth. Tak czy siak, wrócę z pracy i będę testować
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link