Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Sagez: nie umiem into dłuższe wpisy, ale do jakiejś krótkiej notki zawołam, o ile przyjdzie mi do głowy jakaś sensowna myśl. Tylko jeśli to nastąpi to najwcześniej gdzieś pod koniec tego albo w przyszłym roku, bo u mnie kupka wstydu tylko rośnie, a do takiego f2 z modami to ładnych paredziesći/paredziesiąt godzin trzeba. U mnie na 1. jest underrail z dodatkiem expedition, potem atom, i jeszcze ten mod od lexxa
  • Odpowiedz
@Sagez: Z rzucaniem był problem ,bo jest mało granatów, w okolicach San Francisco często walczyli centrolodzy i jakiś gang i oni mieli zawsze sporo granatów plazmowych.
  • Odpowiedz
@Sagez: Ogólnie jak się łaziło po pustyni expić, to do zabijania stworów najbardziej wydajny był miotacz ognia, tylko trzeba było się dobrze ustawić (oprócz ognistych gekonów), a żeby go ulepszyć (sam miotacz oraz paliwo ) to wystarczyło w Nowym Reno zakraść się do podziemi sklepu z bronią i tam za darmo robił to upośledzony koleś którego właściciel trzymał w piwnicy.
  • Odpowiedz
@Sagez: mi się marzy przeniesienie obu części na silnik FOnline... inaczej ciężko już wrócić. Kiedyś F1 i F2 ogrywałem co roku, nawet częściej
  • Odpowiedz
@erol17: zainstaluj Restoration Project. To zdecydowanie więcej niż mod, bo killap odwalił mega dużo roboty i właściwie dokończył grę, umieszczając kilka niedokończonych przez twórców wątków i naprawiając praktycznie wszystkie znane bugi. Lista zmian jest na prawdę ogromna. Polecam ogólnie wrzucić w google i doczytać dokładnie jak to zainstalować bo już teraz nie pamiętam czy nie trzeba instalować jakiejś nakładki graficznej (chyba fallout fix it się nazywała) czy jest już wbudowana
  • Odpowiedz
@erol17: Trudno mi powiedzieć. Zawsze możesz w instalatorze RP zaznaczyć tylko te opcje, które usuwają bugi. Z dodatkową zawartością jest ten problem, że w przypadku RP często widać, że coś zostało dodane (np. coś graficznie wygląda trochę gorzej) - jeżeli nie przeszkadza Ci to, że pewnie zauważysz dodane lokacje i przedmioty, to ok.
  • Odpowiedz