Wpis z mikrobloga

jej się po prostu nie chce więcej z---------ć.

@EnderWiggin: pan Adam z opisu nie wygląda, żeby się identyfikował jako kobieta. Swoją drogą mi się też nie chce pracować więcej niż 12h w tygodniu, może też powinnam poprosić o ratowanie mojej działalności i zacząć tyle pracować?
  • Odpowiedz
@goferek: lol typ ma otwarty lokal w sumie 6 godz. W tygodniu xD i zachodzi w głowę jak mu się nie spina budżet xD Pewnie gość już dawno na emeryturze i sobie dorabia ideologię do wyjścia z domu. Mehh rynek weryfikuje i mówi dobranoc ;)
  • Odpowiedz
@goferek: wiem że to smutne że starszy pan który prowadzi swóją działalność ma problemy, ale z drugiej strony ile osób ma teraz analogowe aparaty? Jakby zainteresował się cyfrówkami w momencie ich wchodzenia, to pewnie byłby w innej sytuacji.
W Hucie niedawno zamknął się zegarmistrz i oczywiście lament na FB, bo przecież był od zawsze, ale to że sami lokalsi nie korzystają z tych usług to już cisza.
  • Odpowiedz
@goferek: chłop to powinien w ogóle nie mieć stacjonarnego punktu tylko wysyłkowy serwis działający w internecie. Ilu chętnych będzie na miejscu w Krakowie akurat? Wiem, że sam tego nie ogarnie, ale no inaczej to nie będzie w 2025 roku działać. Trzeba parę złotych wydać na jakiegoś skibidi tiktokera co się zna na rzeczy i rozreklamuje pana na jakiś grupach dla takich entuzjastow
  • Odpowiedz
@mi01P2r: o to to, ustalą godziny jak im wygodnie a ty się urywaj z roboty żeby cos ogarnąć
chłop by posiedział 14-18 i może by miało to szczątki sensu no ale jak to tak po obiedzie sie nie zdrzemnąc tylko na klientów czekać ;p
  • Odpowiedz
@goferek: Przypomniały mi się lamenty jednego sklepu z art ogrodniczymi za czasów covid, pomóżcie, obroty spadły, sklep z tradycją, hlip hlip.
Też starsze małżeństwo,
Otwarte 11-14¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz